Hogy tudom megnézni az aurámat milyen színű?
vagy azt csinálod hogy megkérsz valakit hogy néze meg persze olyat aki látja is. gondolom ha osztálytársad kérezd ha csak nem ért hozzá.
vagy...
ezt elfelejtettem
mind1
Google a Barátod!Wikipédia pedig a barátnőd xD
fizika -.-
csak a jelenlegi tudást tanitják a suliban,egyre többet tud az emberiség ,fejlődik .
pl.: távirányitást se hitték el ,később igen, szóval miről beszélünk ha egyből azzal jönnek a nagy okosok hogy baromság,hülye,diliházba menj. -.-
ja és a szkeptikusok belemagyarázák valami hülyeségbe.
de az hibás mert a szín is változik,és a szkeptikusok magyarázat ezzel hibás lesz.
előző vagyok.
ja és tiszta találgatás a tőrténelem -.-''
persze az őskor meg ilyenek
ha nem értesz egyet akkor hogy hogy nem tudjuk hogy épült a piramis.
most nyögi mindenki magába amit a suliban tanult, mert egyenlőre az az elfogadott.
vagy a Magyar eredet.
finnugor az elfogadott de a törököt se lehet elfelejteni mert lehet.
meg tanultam is a tőriből hogy vannak elveszet iratok vagy mik.
meg hogy kiderült hogy nem Néró égete fel,
honét tudják?
hihehetlen -.-
régészet igaz
mondjuk találok a régi csontott honét tudják a nagy okosok hogy mit mondot és mit csinált?
pl.: áruló volt és azért lökték le és nem dicső halál stb...
szóval hihetetlen -.-
akkor hiszem el ha a saját szememel is láttom a tőrténelmet persze nem úgy
A történelmet a győztesek írják...
Amúgy tessék itt egy oldal, nem tudom hogy működik türelmem nem sok volt hozzá:
Az ha az aurádat lefényképezed, egy számítógépes program GENERÁLJA köréd a színeket.
@Hívők: Egy döntés akkor teljesértékű és normáis, ha midnen oldalt megvizsgálsz.
Itt egy történet, amikoris egy auralátó és egy szellemgyógyász jelentkezett, hogy bizonyítják képességeiket:
Egyébként ha valaki tényleg látja az aurát és a fenti egyszerű kísérletet siekresen elvégzi, akkor 1.000.000 dollár üti a markát: [link]
...És még pármilliót összeszedhet egyéb díjakkal: [link]
Addig sajnos marad az, hogy az ilyen embereket baleknak nézik, akik súlyos tízezreket fizetnek hétköznapi csalóknak ordas hazugságokért.
14:33-nak
én is úgy vagyok.
ugy tudom kvantumfizikával vagy a kvantummechanikával magyarázhatóak ezzek a jelenségek.
Aura látásal pedig szerintem foglalkoz mert az nem hülyeség.
babonák azért nem érdekelnek.
ja és mindenkinek
pl.: ezo tv azok csak a pénzre hajtanak
és az Aura fótozást is csak a pénzért találták ki!
elegen van hogy minden a pénz körül forog -.-''
Akik tényleg tud valamit az Ezoról azok inkább csendben maradnak!
ismerek olyanokat,és én is ezos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!