Ventillátórral lehet-e mesterségesen keringetni a Csít? (magyarázat lent)
Sok helyen olvastam, hogy igen nagy gond, ha a Jang erők kerűlnek fölényben a bútorok miatt, mert akkor a csí felgyórsúl és kapkodó életvitelhez vezet. Természetesen ennek fordítottja is igaz Jing erőknél, amiket szintén a bútorok spiritulis ereje ad.
Azt is tudni, hogy éles bútor és tárgy mellett gyorsúl a csí, míg tompánál lassúl. Arra gondoltam, hogy ekkor egy ventillátor elhelyezésével, ami fontos hogy a szoba közepén lenne, ki lehetne egyensúlyozni a Csít állandóan keringetve.
A Csí keringési szisztémája itt olvasható
Ehhez hozzáfűzném azt is, hogy a Csí megfelelő sebességű keringése egészségesen tartja és méregteleníti a szervezetet, ami szintén az általam linkelt forrásokban megtalálható.
Így biztosíthatjuk a testi és szellemi egyensúly örök idejű harmóniáját ! Milyen ötleteid és tapasztalataid vannak ezen a téren ?
Soha nem törődtem az ilyen ostobaságokkal. Az én és a családom egészsége és az életvitele is tökéletes. A bútoraim között vannak éles és tompított sarkúak is, az ágyammal szemben van az ablak,és a tükör is.
Csak azt befolyásolja a Csi,akik hisz benne. Éppen ezzel rontja az életminőségét.
Próbálkozom a Feng-Shuit eddig nem sok sikerrel :)
De ha az éles tárgyak mellett gyors a csí, és a tompák között lassú, akkor a kettő keverékével ráadásúl mozgatva éppen ideális sebességű, nemde ?
Életerő mindenben van még a tárgyakban is.
Azt nem tudom ,hogy ez jó ötlet-e, de inkább ajánlom a feng-shui t .Az ad instrukciókat, a megfelelő elrendezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!