Az ablak elé lógatott kristály hasznos, vagy sem? Hallottam ezt is, azt is
Természetesen, az ablak amúgy is szögletes formája miatt, a szögletes „prizma” kristály pont hogy nem fog harmonikus egységet alkotni, szóval nem biztos hogy én ezt tanácsolnám.
Igazából, az ablakba egy „üvegmacska” lenne a legideálisabb. De egy természetes (nem csiszolt) hegyikristály is jó. (nem a közepébe, hanem a egyik sarkába ( de nem pont úgy hogy érintkezzen a oldalával. )
Utolsó (mármint aki előttem van): a kérdés kategiájából esetleg lehet sejteni.
Hát télen én cipőt szoktam kirakni, húsvétkor meg mivel nincs kristálynyulam, a hagyományos csokinyulat.
Nugyodt boldog élet van a lakásban, nem aggódom olyan marhaságok miatt, hogy milyen kristály lógjon az ablakból.
(És hanyagolom ezeket a dolgokat, magyar vagyok, magyar hagyományokat követek, csíí helyett marad a gyíí!)
Utolsó, nem követsz te semmi magyar hagyományt, azt gondolom. De javíts ki, ha tévednék, és írd le, hogy mit teszel a spirituális egyensúlyod megőrzéséért.
Tudod, a fen sui egy energetikai rendszer - bár vallásként kezelik sokan, ami nagy hiba, mert egyrészt szabályok és törvényeket akarnak követni, és attól várják a változást, ráadásul a „biztos hogy jól csinálom így?” dolog miatt hitet gerjesztenek - leginkább abban hisznek, hogy azért nem mennek dolgok, mert elszúrták a fs-t. (És ez a (negatív) hit szét is rombolja az egészet, amit addig elértek.
Szóval, nem kell hinni, elfogadni a dolgokat, csak nem biztos hogy bölcsességre utal olyan dologba beleszólni, amiről nemhogy képed, fogalmad sincs - de a kérdés nyitott, te hogy hozol egyensúlyt az életedbe?
Engem nem érdekel az autószerelés. Nem is olvasgatom, nem válaszolok az adott kérdésekre, mert NEM ÉRTEK HOZZÁ!!!Valamilyen megmagyarázhatatlan okból a magukat "racionalistának" nevező emberek okosabbnak hiszik magukat másoknál és megmagyarázhatatlan kényszert éreznek hogy válaszoljanak...
Ja, és ha te annyira magyar vagy, akkor tudhatnád, hogy a régi magyar hagyományok között megtalálható a térrendezés hagyománya. Csak másképp hívja, de az értelme és jelentősége ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!