Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Az ablak elé lógatott kristály...

Nesi81 kérdése:

Az ablak elé lógatott kristály hasznos, vagy sem? Hallottam ezt is, azt is

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 10:28
1 2
 11/20 anonim válasza:
26%
Miért, a kérdésből hogy derül ki, hogy milyen beállítottságúnak kell lenni? Nekem például az jutott eszembe, hogy ha leesik, és a fejedbe áll, akkor biztos nem hasznos.
2011. máj. 18. 11:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, az ablak amúgy is szögletes formája miatt, a szögletes „prizma” kristály pont hogy nem fog harmonikus egységet alkotni, szóval nem biztos hogy én ezt tanácsolnám.

Igazából, az ablakba egy „üvegmacska” lenne a legideálisabb. De egy természetes (nem csiszolt) hegyikristály is jó. (nem a közepébe, hanem a egyik sarkába ( de nem pont úgy hogy érintkezzen a oldalával. )

Utolsó (mármint aki előttem van): a kérdés kategiájából esetleg lehet sejteni.

2011. máj. 18. 12:05
 13/20 Eskemo válasza:
41%

Hát télen én cipőt szoktam kirakni, húsvétkor meg mivel nincs kristálynyulam, a hagyományos csokinyulat.

Nugyodt boldog élet van a lakásban, nem aggódom olyan marhaságok miatt, hogy milyen kristály lógjon az ablakból.

(És hanyagolom ezeket a dolgokat, magyar vagyok, magyar hagyományokat követek, csíí helyett marad a gyíí!)

2011. máj. 20. 08:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem követsz te semmi magyar hagyományt, azt gondolom. De javíts ki, ha tévednék, és írd le, hogy mit teszel a spirituális egyensúlyod megőrzéséért.

Tudod, a fen sui egy energetikai rendszer - bár vallásként kezelik sokan, ami nagy hiba, mert egyrészt szabályok és törvényeket akarnak követni, és attól várják a változást, ráadásul a „biztos hogy jól csinálom így?” dolog miatt hitet gerjesztenek - leginkább abban hisznek, hogy azért nem mennek dolgok, mert elszúrták a fs-t. (És ez a (negatív) hit szét is rombolja az egészet, amit addig elértek.

Szóval, nem kell hinni, elfogadni a dolgokat, csak nem biztos hogy bölcsességre utal olyan dologba beleszólni, amiről nemhogy képed, fogalmad sincs - de a kérdés nyitott, te hogy hozol egyensúlyt az életedbe?

2011. máj. 20. 09:47
 15/20 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel az autószerelés. Nem is olvasgatom, nem válaszolok az adott kérdésekre, mert NEM ÉRTEK HOZZÁ!!!Valamilyen megmagyarázhatatlan okból a magukat "racionalistának" nevező emberek okosabbnak hiszik magukat másoknál és megmagyarázhatatlan kényszert éreznek hogy válaszoljanak...

Ja, és ha te annyira magyar vagy, akkor tudhatnád, hogy a régi magyar hagyományok között megtalálható a térrendezés hagyománya. Csak másképp hívja, de az értelme és jelentősége ugyanaz.

2011. máj. 21. 13:09
 16/20 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 21. 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt és nagyon szerettem, mivel szórja a színes köröket és jó kedvet éreztem mellette, amellett szép is volt. Én hiszem hogy jótékony hatású.
2011. máj. 26. 12:27
 18/20 anonim ***** válasza:
38%
Akkor hasznos ha hiszel benne!
2011. máj. 29. 00:58
 19/20 anonim válasza:
19%
Eskemo: ×DD de am ténleg nagyon hasznos kiraksz egy kilós kristályt és szépen betöri az ablakot ×) de ha kicsit teszel ki akk annyit elérsz vele h ellopják [má ha értékes] me ilyen hülyeségre nem tom minek költesz pénzt ;DD
2011. máj. 30. 21:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 31. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!