Az elektromos gitárra mond-e valamit a feng-shui?
ígyígy utolsó.
magam se írhattam volna szebben.
"A GRX40 az nem egy ilyen kezdőcsomagos tüzifa? Jó kis kinai fenyőből van (basswood). Miért nem szereztél legalább egy GRG szériát? Nem sokkal drágább, és floydos"
A gondok a következők:
- Jelenleg 0 forintom van új gitárra. Pedig jól jönne egy újabb gitár, legalább nézhetnék magamnak egy fix húrlábas 24 bundos gitárt. Talán a nyáron tudok annyi pénzt szerezni, hogy szétnézzek a használtpiacon egy Cortért.
- Csöves erősítő az lesz, de sajna nem Mesa, hanem saját készítésű. (annak, aki mondta a rektifájört)
- Visszatérve a gitárra: ezt anno teljesen ingyen kaptam a bátyámtól, mert neki már japán RG-je van. Annak örültem inkább, hogy nem az orfeust kellet már nyúznom. A GRG floydja meg játékgitárra való kb meg kiblokkolni.
- És ez még nem a képszletes kínai verzió, ez még a jobbik indonéz, Agathis fából, mely lekörözi a préselt lemezes vackokat. Hangban főleg, mióta cseréltem benne humbuckert meg kiblokkoltam a tremolót.
Nem értem miért blokkolják ki olyan sokan a floydokat.
Ha nem tartja a hangolást, vannak rá eszközök (tremsetter, zéró-pozícionáló, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!