Létezik, hogy lakásunk ennyi negatív energiával bír?
Amióta beköltöztünk csak rossz dolgok történnek velünk.
Azzal kezdődött, hogy férjem elveszítette a munkahelyét és azóta sem sikerült állást találnia. Problémáink vannak a pénzzel, a lakással, a környezetünkkel, és nem igazán látom a végét, mert mikor azt hiszem ennél rosszabb nem lehet mindig jön rosszabb..
Miért lehet ez a feng shui szerint?
Lehet ezen változtatni?
Olvastam valami negatív áramlásokról is a föld alatt ( föld erezet vagy mi ) az is hatással lehet?
"Kerüljük azokat a telkeket, aminek közelében temető van, templom, állatkísérleti állomás, húsfeldolgozó üzem, katonai létesítmény, feltöltött bányák, lecsapolt mocsarak, szemét telep, szemétégető, hulladék feldolgozó, vegyi üzem, és hasonlók található. "
www.radiesztezia.net/tanacsok
Az a baj, hogy amikor a lakást vettük sok mindennek nem néztünk utána. Pedig mennyi bajtól megkímélhetné magát az ember, ha kicsit utánajárna a dolgoknak mielőtt belevág valamibe. De sokat tanultunk azt hiszem..
Már csak abban reménykedem, hogy sikerül eladni a lakást! Szorítsatok nekünk!
na ne, én Lágymányoson lakom, 100 éve még itt is mocsár volt ahol áll a házunk, benne a lakásommal.
ez a legjobb hely, ahol valaha éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!