Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Létezik, hogy lakásunk ennyi...

Létezik, hogy lakásunk ennyi negatív energiával bír?

Figyelt kérdés

Amióta beköltöztünk csak rossz dolgok történnek velünk.

Azzal kezdődött, hogy férjem elveszítette a munkahelyét és azóta sem sikerült állást találnia. Problémáink vannak a pénzzel, a lakással, a környezetünkkel, és nem igazán látom a végét, mert mikor azt hiszem ennél rosszabb nem lehet mindig jön rosszabb..

Miért lehet ez a feng shui szerint?

Lehet ezen változtatni?

Olvastam valami negatív áramlásokról is a föld alatt ( föld erezet vagy mi ) az is hatással lehet?

2011. márc. 10. 14:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Kerüljük azokat a telkeket, aminek közelében temető van, templom, állatkísérleti állomás, húsfeldolgozó üzem, katonai létesítmény, feltöltött bányák, lecsapolt mocsarak, szemét telep, szemétégető, hulladék feldolgozó, vegyi üzem, és hasonlók található. "

www.radiesztezia.net/tanacsok

2011. márc. 12. 13:20
 12/17 anonim válasza:
100%
A tudatlanság nagy úr!
2011. márc. 16. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg eléggé érdekes,és kellemetlen helyzet. :S Csak sohasem szabad azt hinni,vagy gondolni hogy "rosszabb már nem lehet". Ez a kijelentés/gondolat ez hozza a szerencsétlenségeket.Régebben mikor volt valami baj én is kijelentettem hogy ennél rosszabb már nem lehet,de sajna mégis rosszabb lett.Ahogy rájöttem arra hogy nekem ez a kijelentés csak szerencsétlenségeket hoz,inkább nem mondtam azóta ezt,és tényleg bevált.
2011. márc. 16. 22:16
 14/17 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy amikor a lakást vettük sok mindennek nem néztünk utána. Pedig mennyi bajtól megkímélhetné magát az ember, ha kicsit utánajárna a dolgoknak mielőtt belevág valamibe. De sokat tanultunk azt hiszem..

Már csak abban reménykedem, hogy sikerül eladni a lakást! Szorítsatok nekünk!

2011. márc. 17. 19:56
 15/17 anonim válasza:
Hát igen. Sokkal egyszerűbb ráfogni valamire ha valami nem jó, nem hogy azon törnéd a fejed ,hogy kellene kikerülni a bajból
2011. ápr. 11. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:

na ne, én Lágymányoson lakom, 100 éve még itt is mocsár volt ahol áll a házunk, benne a lakásommal.

ez a legjobb hely, ahol valaha éltem.

2011. máj. 11. 00:33
 17/17 anonim válasza:
azóta mi lett veletek? sikerült eladni a lakást?
2019. okt. 18. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!