Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Létezik, hogy lakásunk ennyi...

Létezik, hogy lakásunk ennyi negatív energiával bír?

Figyelt kérdés

Amióta beköltöztünk csak rossz dolgok történnek velünk.

Azzal kezdődött, hogy férjem elveszítette a munkahelyét és azóta sem sikerült állást találnia. Problémáink vannak a pénzzel, a lakással, a környezetünkkel, és nem igazán látom a végét, mert mikor azt hiszem ennél rosszabb nem lehet mindig jön rosszabb..

Miért lehet ez a feng shui szerint?

Lehet ezen változtatni?

Olvastam valami negatív áramlásokról is a föld alatt ( föld erezet vagy mi ) az is hatással lehet?

2011. márc. 10. 14:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Föld alatti vízerek csak az egészségre lehetnek hatással.A pénzügyekre,környezetre azoknak nincs hatásuk.Lehetséges,hogy a feng shui szerint rosszul van berendezve a ház,vagy ilyen szempontból rossz helyen,rossz környéken áll.Ezt láttlanban nem lehet megállapítani,de rengeteg nagyon jó feng shui könyv van,azokban utánanézhetsz a dolognak.Lehet még szó arról is,hogy ha volt előző lakó,akkor az hagyott maga után nagyon erős rossz energiákat,energia lenyomatokat,amik most rátok hatnak ennyire negatívan.Ezen a legnehezebb változtatni.Tértisztítást lehetne alkalmazni,talán segít.
2011. márc. 10. 14:49
 2/17 anonim válasza:
100%
Keress egy hozzá értő szakembert aki kimegy házhoz és megállapítja mi a baj. Megtisztítja az otthonodat,előfordulhat,hogy ahol laktok van egy dimenzió kapu ahol csak ki-be járkálnak nálatok.
2011. márc. 10. 14:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Bárkit felfogadnék, de ugye nincs rá pénzem. Neten hol tudok valami hasznosat olvasni ezzel kapcsolatban?
2011. márc. 10. 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt kipróbálhatod,de vannak másfajta tértisztítási módszerek is,találsz a neten még párat.Magad is kipróbálhatod azt ,amelyik szimpatikus.Remélem,segíteni fog.

2011. márc. 10. 17:45
 5/17 Bretso ***** válasza:
92%

Férjed elvesztette az állását -> ahogy sokan mások

Nem sikerül állást találnia -> előfordul, milyen végzettsége van és milyen környéken laktok munkalehetőség szempontjából

Nincs munka -> Nincs pénz, ilyen egyszerű

Nincs pénz -> Problémákat nehezebb megoldani

Tudom, hogy nem erre voltál kíváncsi, de a problémádra nem fog a feng shui választ adni.

2011. márc. 10. 20:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Igazad van, a dolgok összefüggnek. Csak tudod addig a napig, míg ebbe a lakásba nem költöztünk be, minden nagyon jól ment. Soha nem voltak anyagi gondjaink, soha nem volt semmilyen problémánk. Attól a naptól kezdve, pedig amikor beköltöztünk az új lakásba minden megváltozott. Elindultunk lefele a lejtőn és még mindig nem érzem a végét.. Érted? Ezért gondolom, hogy valamit tennem kell. Legvégső esetben költözni fogunk..
2011. márc. 11. 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj érdeklődni szomszédoktól a ház előző lakóiról, vajon mik történtek a házban?Milyen emberek lakták?Vajon az ő életük is nehéz volt?Vagy történtek ott tragédiák,halálesetek?A válaszokból talán tudtok majd valamire következtetni és összeáll majd a kép.
2011. márc. 11. 18:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Nalunk lakott 3 ismeros honapokig. Az energiajuk nem igazan egyezett a mienkkel, ezert mikor elkoltoztek utan a kovetkezoket hajtottuk vegre:

- Epsom sot raktam egy palacsinta sutobe, meglocsoltam egy kis 70%-os alkohollal. Meggyujtottam, es amig az langolt, korbejartam vele a lakast. (azer palacsinta suto, mert annak hosszu a nyele.)

- Ezutan zsalya fustolot gyujtottam, es a sarkokat, agy alatt, szekreny felett, szinte mindenhol befustoltem vele az egesz lakast. (persze utana kiszelloztettem, nem kell bent megfulladni:)

- Levendula olajjal szivecskeket rajzoltam a padlora minden nyilaszaronal (ajto/ablak/erkely) kozben pedig kertem az univerzumot hogy tisztitsa meg a helyet es probaltam mindenfele szepre/jora gondolni.

Ez olcsobb megoldas mint fizetni valakinek :)

2011. márc. 11. 18:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem lakott itt előtte senki, új építésű lakás. De előtte egy mocsár volt itt a társasház helyén. Nem tudom az jelent-e valamit. Amúgy magának a társasháznak is elég szörnyű a helyzete. Mindenki menekülni el. A lakások 70%a eladó, pedig mindenki 1-2 éve költözött be...
2011. márc. 11. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos,akkor meg is van a probléma oka:a mocsár!Nagy hiba,ha a házat például mocsárra,vagy régi temetőre,vagy például olyan helyre építik,ahol veszélyes anyagokat,hulladékokat tároltak.Hasonlóan zavaró,ha a ház közelében nagyfeszültségű trafók,vezetékek vannak.Ezek mind negatívan hatnak az emberre.Van,akit csak lelkileg,idegileg visel meg az ,ha ilyen negatív helyre épült házban lakik,de vannak olyanok is,akik testileg is megbetegszenek emiatt.Sajnos ezen csak költözéssel lehetne segíteni.Lám,mégsem ártana,ha komolyabban vennék az emberek a radiesztéziát és feng shuit,már a házak megépítése előtt!
2011. márc. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!