Hogyan lehet ellensúlyozni a hálószobában lévő TV, számítógép negatív energiáinak hatását? Muszáj itt lenniük, máshová nem férnek.
"Az egyház elveti a feng shuit :D Na és ?
Az óvszer használatát is elveti az AIDS-szel súlyosan fertőzött országokban is..."
NE keverd össze az a keresztény egyházakat a katolikus egyházzal!!!!!!
Én is keresztény vagyok(nem katolikus!!!!!) és az óvszer használatot nem ellenzi az egyházam. Az ezoterikát, viszont ige, mert nem Istentől jön!
magonc:
arról sem hallottál, hogy a testünk is kémiai és elektromos ingervezetéssel működik?
Gondolod, hogy majd parancsszóra, vagy a "felvilágosult" elméd szavára majd nem fog hatni a környezet a múlandó kis testedre ???!!!!
Szent Ferenc nevét pedig a szádra ne vedd!
hűha!
most megijedtem...
miért, ha megemlítem, hogy biz' ama szent ferenc nem éppen szentéletű férfiú volt fiatalkorában, akkor izibe' máglyára küldesz?
mondjuk, izraelben éppen nem divat a megkövezés, az szokás néhány országgal arrébb található -csak azért, hogy okosodjál...
de ettől függetlenül:
mi a probléma azzal, ha vatikán által is elismert tényeket említek meg, amennyiben jelzem, szent ferenc igencsak élvhajhász és kicsapongó életet élt fiatalkorában. akkoriban sokkal inkább a haverok, az italozás, a szórakozás és a nők izgatták, mint a vallás- és ez tény.
a tényekkel pedig csak ostoba ember száll vitába...
Nandasnak-igaza van, Szent Ferenc élete első részében, amig felnőtt nem lett," léha és kicsapongó " életet élt, márpedig akkor és ott, igencsak bele lehetett csapni a lecsóba. Ja, és k. gazdag is vala.
Aki életét nem ismeri, kussoljon vala.
Aztán abbahagyta, talán ez segített neki szentté válni.
At Egyház, nem véletlenül, talán mert gondolja, h. mindenki oda rakja az asztalát ahová akarja,-tesz a fengsuira.
A eretnekek beleszólnak kis gyülekezetük minden dolgába.
Amúgy ki az a barom, aki este nekiáll konnektort tépkedni, gép, min 4, 2 lámpa, tv, ráDió...
de ha ez jó nekik, tegyék.
Jómagam vastag aludrótot kötök csuklómra, réz a nyakamra, és a gázcsőhöz kötöm magam éjjelre. Ez a tuti.
Mikor éjfélt üt az óra, hozz a szobába 100 db gyertyát egy tükörrel. Utána kezdj el olvasni egy latin könyvből, vagy mondd el háromszor ezt: "Lorem Ipsum Dolor Sit Amet"
Utána gyújtsd meg az összes gyertyát és dobd rá a tévére!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!