Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hogyan lehet ellensúlyozni a...

Hogyan lehet ellensúlyozni a hálószobában lévő TV, számítógép negatív energiáinak hatását? Muszáj itt lenniük, máshová nem férnek.

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 15:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
66%
Éjszakára kapcsold ki, áramtalanítsd ezeket a cuccokat. A könyvespolc, ami eltakarja az irodasarkot, jó megoldás. Ki akar az irodájában aludni ? A területeket el lehet határolni vizuálisan is...
2010. nov. 25. 00:38
 22/38 anonim ***** válasza:
72%

Az egyház elveti a feng shuit :D Na és ?

Az óvszer használatát is elveti az AIDS-szel súlyosan fertőzött országokban is...

2010. nov. 25. 00:44
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
De a pápa szerint bizonyos esetekben használható óvszer, például hogy a betegséget terjedését megakadályozzák. Az újság úgy írta: "nem erkölcsös módszer" az óvszer még így sem, de ha nemi betegségről van szó, nincs olyan, hogy erkölcsös, vagy nem erkölcsös módszer.
2010. nov. 25. 01:01
 24/38 anonim ***** válasza:
78%

nandras:tanárember????

j.:Asszisz Szent Ferenc, tetszik.

Ne égesd már magad.

Az egyház nem ítéli el a feng shui hiszen ez csak térrendezés.Én így tudom.

2010. nov. 26. 21:17
 25/38 anonim ***** válasza:
36%

21:17- nek:

az iróniát a "i" betűnél találod a szótárban...

2010. nov. 26. 22:47
 26/38 anonim ***** válasza:
73%
Ha már van szótárad lapozgasd és tanulj.Rádfér.
2010. nov. 27. 09:43
 27/38 anonim ***** válasza:
69%

akik mellémálltak, azoknak köszönet!

többiek: ne vegyétek figyelembe amit írtam. csak feng shuiozzatok bátran!

üdv!

Assziszi Szent Ferenc (vagyis egyesek szerint.)

2010. nov. 27. 16:59
 28/38 Gyulusss ***** válasza:
33%
Nekem Mutterom vett valami ágyneműt, amit le lehet földelni, mert van egy csatlakozója amit be lehet dugni a konnektorba(villa nincs rajta)ezzel leföldelem, és akkor jó lesz nekem nagyon, mert ez ártalmatlanítja a negatív energiákat. Hát nem tudom. Biztos van negatív hatása az erős elektromágneses hullámoknak, de szerintem ez is csak lehúzás volt :(
2010. dec. 3. 12:00
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, nekem kb éjjel-nappal megy a számítógépem (pörög a torrent, igen rossz kisfiú vagyok), és eddig semmilyen rosszulétet nem éreztem reggel, nem egyszer előfordult hogy 2 gép is ment éjjel a szobámban néhány méterre onnan ahol alszok, ez már kb 5 éve így megy, és eddig semmi különösebben nem éreztem.
2010. dec. 4. 04:11
 30/38 anonim ***** válasza:
15%
csak ki kellhuzni a konektürbol
2010. dec. 6. 06:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!