Hol van a szerelem sarok?
A Feng shui iránytű iskolája szerint a lakás dél-nyugati területére esik a szerelemsarok. Mivel lakásvásárlásnál, és építkezésnél ezt kevesen veszik figyelembe, előfordulhat, hogy a várva várt költözést követően elkezd megromlani a kapcsolat, látszólag minden ok nélkül. Ez esetben első lépésként határozzuk meg a szerelem területét iránytű segítségével, és ismerjük fel a probléma forrását. Minden olyan tárgynak, mely magányosságra utal, mennie kell!
A szerelemsarok erősítése
Egyes esetekben nehezebbé válik a szerelemsarok erősítése. Amennyiben ez a terület hiányzik a házból (pl. L-alakú lakásoknál), vagy a WC, kamra területére esik, nagyobb figyelmet kell fordítanunk ezekre a területekre. A WC fedelét mindig hajtsuk le, s helyezzünk el a szerelmet szimbolizáló színű tárgyakat, pl. rózsaszín toalettpapírt, vagy papírtartót. A kamrákban legtöbb esetben rendetlenség uralkodik, hiszen ide kerül szinte minden háztartási kellék. Ezeket igyekezzünk rendben és tisztán tartani, illetve díszítsük a falat, üres polcokat a szerelem szimbólumaival. Amennyiben a szerelem területe (dél-nyugat) hiányzik lakásunkból, a mellette lévő falra helyezzünk nyolcszögletű tükröt, amely jelképesen megduplázza a szobát, vagyis pótolja a hiányzó területet.
A szerelem területét erősítő színek:
Rózsaszín
Vörös
Narancssárga
A szerelem területét erősítő szimbólumok:
Páros tárgyak
Galamb pár
Ametiszt, hegyikristály, rózsakvarc a dél-nyugati energiák harmonizálásához
Sárkányfejű teknős hátán kisteknőssel (hosszú, boldog kapcsolatért, vagy újrakezdéshez)
Mandarinkacsa pár (hűséget hoz)
Sárkány és főnix (a legerőteljesebb házasságot segítő szimbólum)
Pillangó pár (boldog házasság)
Delfin pár (a szerelem megerősítésére)
Minden, a szerelmet szimbolizáló tárgy; közös fotóink, jegygyűrű, szív alakú tárgyak
Bármely területre is essen a szerelemsarok, minden esetben ügyeljünk a rendre és tisztaságra! Helyezzünk el minél több boldogságot jelképező szimbólumot, s erre a területre kerüljenek a páros tárgyak.
Harmadold el minden oldalon a szobát
a szerelem sarok az ajtótól a 3.ik harmadba a jobb oldalon.
Rakj oda szívecskét..:) nekem bejött:D
A lakás délnyugati része érthető?
Ha a lakás centrikus középpontjától 8 egyenlő tortaszeletre felosztod az alaprajzot, az alaprajz délnyugati részén lévő "szelet". A "torta közepét" kihagyva, ez egy másik területhez tartozik. Egy másik meghatározás szerint 9 téglalapra van a felosztás, de lényegében kb. ugyanott jön ki itt is minden sarok. Ha esetleg nem volt valakinek érthető, remélem, így már igen.
Nekem azt mondták a szobám ajtajától legtávolabbra eső jobb oldalon van a szerelem sarok. (Mivel ugye még szülőknél lakom csak a saját szobám tudom díszíteni!)
De lenne egy kérdésem nekem is. Az én szerelem sarkomban nincs semmi csak a porszívó. Egy kis polcot csináltattam oda és ott van a rózsakvarcom, meg karneol, meg mindenféle szerelmi cucc. =D A kérdésem, h baj-e, h ott van a porszívó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!