Ha az ágyam az ajtóval szemben van, akkor az tényleg halott ember póz? Rosszat jelent?
(Én írtam az ágyaddal kapcsolatban a tanácsokat.)
Én meg azt mondom, hogy lehet, hogy pszichológiai blabla, mégis ezek a pszichológiai blablák formálnak minket és igenis hatással vannak az életünkre. Teljesen mindegy, hogy hiszel e benne vagy sem, mégis, ha józan paraszti ésszel belegondolsz, rájössz, hogy igenis van értelmük.
Pl. A Feng Sui szerint az otthonod legyen nagyon világos, tele fénnyel, legyen valamilyen hang, pl. dúdolászás, ezek mind csít hoznak létre, jobb lesz tőle a hangulatos..stb.
Mi ebben a butaság?
Persze sok minden másról is szól, utána kell olvasni. Bírom, hogy sokan csak hallanak valamiről, de nem olvasnak utána, nem tudnak mélyebben semmit, aztán meg fikáznak. Buta emberre vall.
Nekem is szemben van és még élek és semmi bajom.
Idiótaság ez az egész.
A Bibliát olvasd ha már érdekelnek ezek a dolgok.
Isten mindenhol ott van és lát megtesz mindent amit akar.
Ennek semmi köze az életedhez.
Behajtom az ajtót :P
Ennyi, meg van oldva.
Tényleg halott póz ! Az ágy az ajtó mellett vagy az ágy az ablak az ajtó háromszöget zárjon be.
Egyébként a hozzá szoloknak - nem történik semmi ami miatt mosolyogtok - csak hosszu távon a bent lakók rosszul érzik magukat, nem sikerül semmi, kialvatlanok,ingerlékenyek, és nem tudják miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!