Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ha az ágyam az ajtóval szemben...

Ha az ágyam az ajtóval szemben van, akkor az tényleg halott ember póz? Rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 20:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%

(Én írtam az ágyaddal kapcsolatban a tanácsokat.)

Én meg azt mondom, hogy lehet, hogy pszichológiai blabla, mégis ezek a pszichológiai blablák formálnak minket és igenis hatással vannak az életünkre. Teljesen mindegy, hogy hiszel e benne vagy sem, mégis, ha józan paraszti ésszel belegondolsz, rájössz, hogy igenis van értelmük.

Pl. A Feng Sui szerint az otthonod legyen nagyon világos, tele fénnyel, legyen valamilyen hang, pl. dúdolászás, ezek mind csít hoznak létre, jobb lesz tőle a hangulatos..stb.

Mi ebben a butaság?

Persze sok minden másról is szól, utána kell olvasni. Bírom, hogy sokan csak hallanak valamiről, de nem olvasnak utána, nem tudnak mélyebben semmit, aztán meg fikáznak. Buta emberre vall.

2010. aug. 31. 13:05
 22/32 anonim válasza:
70%

Nekem is szemben van és még élek és semmi bajom.

Idiótaság ez az egész.

A Bibliát olvasd ha már érdekelnek ezek a dolgok.

Isten mindenhol ott van és lát megtesz mindent amit akar.

Ennek semmi köze az életedhez.

2010. aug. 31. 13:29
 23/32 anonim ***** válasza:
38%

Behajtom az ajtót :P

Ennyi, meg van oldva.

2010. aug. 31. 14:46
 24/32 momesz válasza:
10%
hát bakker tré a kérdés mert ha ugy is van az ágyad te élsz, ha meg már nem akkor teljesen mindegy hogy hogy vagy mert halott vagy
2010. szept. 1. 02:01
 25/32 anonim ***** válasza:
jajj már,hogy ajtó ide meg oda... szabad ég alatt akkor véletlenül se aludj el,mert úgy szétfut a csíd,hogy sose találod meg... Ne problémázz ilyesmin, úgy rendezd be a hálószobád,hogy kényelmesen érezd magad benne és nyugodtan tudj aludni.
2010. szept. 1. 14:35
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
A természetben is vannak helyek, ahol jol tudod erezni magad, s vannak, ahol nem.Ugyhogy nem mondasz hulyeseget...
2010. szept. 2. 14:05
 27/32 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg halott póz ! Az ágy az ajtó mellett vagy az ágy az ablak az ajtó háromszöget zárjon be.

Egyébként a hozzá szoloknak - nem történik semmi ami miatt mosolyogtok - csak hosszu távon a bent lakók rosszul érzik magukat, nem sikerül semmi, kialvatlanok,ingerlékenyek, és nem tudják miért is?

2010. okt. 7. 21:30
 28/32 anonim ***** válasza:
A Taoizmusban igen(Ying-Yang)!
2010. okt. 9. 22:47
 29/32 anonim válasza:
70%
Kedves szkeptikusok! Én sem hittem a feng-shui erejében, egészen addig amíg más helyre nem tettem az ágyam és elláttam baldachinnal. Egycsapásra eltűntek a rémálmaim, amikben valaki mindig le akart lőni.
2010. okt. 15. 10:32
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: ezt most komolyan írtad?
2010. okt. 15. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!