Nem lehet az ágyam ajtóval szemben8nem teljesen valamivel odébb)? és h csak ugy tudom tenni? Valahogy tudom ellenezeni? Mi bajom lehet tőle?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 09:09
1/17 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle,ez csak egy marhaság. Az én ágyam már 10 éve az ajtóval szemben van. Nincs semmi bajom és jól is alszom.
2/17 anonim válasza:
Ne higyjél el minden hülyeséget. Tudom nehéz annak mondani, aki màr beleesett ebbe szituba.
3/17 anonim válasza:
Azért nem szokták az ágyat ajtóval szembe, mert a halottat is lábbal kifelé viszik ki a házból.
4/17 anonim válasza:
semi bajod nem lesz tőle nekem is az ajtoval szemben van már 8 éve
5/17 anonim válasza:
Szia!
Jól érzed, hogy az ilyen dolgok befolyásolnak minket, de a vastu pontosabb és hitelesebb leírást ad, mint a feng shui. Ajánlom
6/17 anonim válasza:
Agykárosodásod már biztos nem lesz!
7/17 anonim válasza:
Mit gondolsz, mi bajod lenne? Max sérvet kapsz ágytologatás közbe.
8/17 anonim válasza:
nekem is évek óta úgy van. anyukámat inkább az zavarja h látja h még mindig nem keltem föl... :D
9/17 anonim válasza:
Egyébként a kérdés nem olyan marhaság, mint sokan hiszik, mert az ágy elhelyezése fontos. Ha félretesszük a feng-shui és egyéb elméleteket, akkor is, aki tanult lakberendezést vagy építészetet, tudja, milyen komoly pszichés hatása lehet az ágy elhelyezésének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!