Nem lehet az ágyam ajtóval szemben8nem teljesen valamivel odébb)? és h csak ugy tudom tenni? Valahogy tudom ellenezeni? Mi bajom lehet tőle?
Kényelem és helykihasználás.
A többinek nem sok értelme van.
Fentebb mondták már, hogy az ágy elhelyezése fejtámlával az ajtó felé szerencsétlenséget okozhat...
Ezt hallottam kiskoromban a mamától...
Mendemonda szerintem!
A pszichés részét nem vágom!
Minden csak hülyeség. Annyi a valóságtartalma, hogy a halottakat lábukkal előre vitték ki az ajtón a szobából és a nagymamák kitaláltak rá mindent, hogy a gyerekek, unokák ne így rakják az ágyukat. Korábban nem volt ennyi szórakozási lehetőségük az embereknek mint most és mindenbe megpróbáltak bele magyarázni valamit. Semmi bajod nem lesz ha úgy lesz az ágyad. Kb. annyi értelme van erről beszélni, mint ennek:
Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára mert elüt a villamos.
Ügyelj az ágyra!
Az ágy helye, típusa és a benne lévő matracok nemcsak befolyásolják az alvás minőségét, hanem a párkapcsolatra is jelentős hatást gyakorolnak. Ügyelj ezért arra, hogy ágy a bejárattól átellenesen és a lehető legtávolabbi részen helyezkedjen el a szobában, és lehetőleg valamelyik falnál, de csak a fejtámla érintkezzen azzal, az ágyat egyébként körbe lehessen járni.
EGy kis Feng Shui:
Semmiképpen ne kerüljön mennyezeti gerenda alá, hiszen az elválasztja az ágyban fekvőket egymástól. Ha ez nem megoldható, akkor legalább a gerenda mentén, hosszában helyezd el.
Forrás:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!