Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Nem lehet az ágyam ajtóval...

Nem lehet az ágyam ajtóval szemben8nem teljesen valamivel odébb)? és h csak ugy tudom tenni? Valahogy tudom ellenezeni? Mi bajom lehet tőle?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kényelem és helykihasználás.

A többinek nem sok értelme van.

2011. ápr. 3. 19:24
 12/17 anonim válasza:

Fentebb mondták már, hogy az ágy elhelyezése fejtámlával az ajtó felé szerencsétlenséget okozhat...

Ezt hallottam kiskoromban a mamától...

Mendemonda szerintem!

A pszichés részét nem vágom!

2011. ápr. 4. 05:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Rém egyszerű. Ahogy az ágy fekszik, a viszonya a szoba arányaihoz (falak hosszai) illetve az ajtóhoz és ablakhoz, az folyamatosan hat az emberre pszichésen. Pl. a fejtámlával az ajtó felé fordított ágy tudat alatt nem érződik biztonságosnak. Hiába tudod, hogy tök mindegy, hogy áll. Ez pont olyan, mint ahogy a kutyák általában orral a számukra veszélyesnek minősülő irányban fekszenek le, mert így a legjobb esély a védekezésre egy támadás esetén. Nyilván realitása nincsen, de a tudatalattidban teljesen másként csapódik le, ha látod az ágyból ajtót, látod, ki lép be, vagy mondjuk kilátsz a kertbe a fákra, esetleg a helyiségben aránytalanul van elhelyezve, tehát mondjuk nagy magas szekrények közé "beszorítva". Ez igenis létező jelenség, ha nem volna, nem tanítanák építész karon...
2011. ápr. 8. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha pedig a biztonságérzeted sérül lefekvéskor/felkeléskor, annak alvászavar vagy szorongások lehetnek a vége. Nyilván ez sem szükségszerű, de előfordul.
2011. ápr. 8. 11:20
 15/17 anonim válasza:

Minden csak hülyeség. Annyi a valóságtartalma, hogy a halottakat lábukkal előre vitték ki az ajtón a szobából és a nagymamák kitaláltak rá mindent, hogy a gyerekek, unokák ne így rakják az ágyukat. Korábban nem volt ennyi szórakozási lehetőségük az embereknek mint most és mindenbe megpróbáltak bele magyarázni valamit. Semmi bajod nem lesz ha úgy lesz az ágyad. Kb. annyi értelme van erről beszélni, mint ennek:

Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára mert elüt a villamos.

2011. ápr. 8. 12:12
 16/17 anonim válasza:
Nekem régóta az ajtóval szemben van az ágyan és semmi bajom..szerintem nyugodtan odatolhatod:)
2011. ápr. 12. 15:59
 17/17 anonim válasza:
52%

Ügyelj az ágyra!

Az ágy helye, típusa és a benne lévő matracok nemcsak befolyásolják az alvás minőségét, hanem a párkapcsolatra is jelentős hatást gyakorolnak. Ügyelj ezért arra, hogy ágy a bejárattól átellenesen és a lehető legtávolabbi részen helyezkedjen el a szobában, és lehetőleg valamelyik falnál, de csak a fejtámla érintkezzen azzal, az ágyat egyébként körbe lehessen járni.

EGy kis Feng Shui:

Semmiképpen ne kerüljön mennyezeti gerenda alá, hiszen az elválasztja az ágyban fekvőket egymástól. Ha ez nem megoldható, akkor legalább a gerenda mentén, hosszában helyezd el.

Forrás:

[link]

2011. ápr. 18. 09:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!