Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ha az ágyam az ajtóval szemben...

Ha az ágyam az ajtóval szemben van, akkor az tényleg halott ember póz? Rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 20:16
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
amúgy igen, a kölykök a 402es tanteremből-ből vettem, de utánanéztem, és van ahol azt írják, hogy tényleg így van xD tudom, hogy hülyeség, de érdekelt mások véleménye is
2010. aug. 25. 21:33
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Hátööö, ez bonyolultabb kérdés... Igen, halott póznak nevezik, de nem ANNYIRA szornyu dolog az. Amikor teljesen szemben vagy, vagyis ahogy elottem parral valaki lerajzolta, azt nevezik igy, és nem csak humbuk. A lényege a pszihologia. A kinai tanitas szerint nem jo, mert "kifut a csi a szobabol, rolad" Igazabol az agyadban jatszodik le ez az egész torténet, és faradtabb tudsz lenni, nem tudod ugy kipihenni magad, ilyesmik. Aki azt irja, h semmi baja nincs, az gondolkozzon el, mert én nem hiszem, hogy olyan tokéletesen menne minden. Amugysem lehet az ilyen "hatasokat" leszukiteni egy eletteruletre, mint egészség, mivel hogy az agyban jatszodik le, a psziheben, és az agy ugye kapcsolatban all egész életeddet, az élet mas teruletein is tapasztalhatsz egy fajta "energiacsökkenést". Ezek a kérdesek persze nem ilyen egyszeruek, és meg van a magyarazatuk, de nem kivannam itt reszletezni, csak betekintest adtam, h megértsd, mi az eredete.
2010. aug. 26. 15:29
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

A Feng Sui szerint tényleg nem áldásos, ha az ágyad pont szemben van az ajtóval, tulajdonképpen az a rossz, hogyha az ágy lábai vannak szemben vele.

A legjobb, ha az ágyad átellenben pl. balra van tőle. Legalább egyik oldala érintkezzen a fallal, a legjobb, hogyha a háttámlája. Fontos, hogy az ágyból ráláss úgy az ajtóra, hogy 45 fokos szögnél nem kell jobban elfordítanod a fejedet.

2010. aug. 26. 15:59
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
a mi egyik szobánkon 3 ajtó is van, akkor milyen póz lehetséges?
2010. aug. 27. 23:57
 15/32 anonim válasza:
27%
Ha hiszel benne,akkor igen,ha nem hiszel benne,akkor nem...ilyen egyszerü...elvégre ahogy elõttem megírta a hosszúkommentelõ,minden csak pszichológia...
2010. aug. 28. 01:56
 16/32 anonim válasza:
Nem! Nem!
2010. aug. 28. 15:38
 17/32 anonim ***** válasza:

Hosszukommentelő :)) Tetszik a nevem..

Amugy nem arra ertettem, h pszihologia az egész, h ha hiszel benne ugy van, ha nem, akkor nem, mert a reklámpszihologiaban is mindegy, h hiszel-e, vagy nem, attol még ugy van.

Ezek is ilyesmik. És tényleg az is létezik, h jo az "tudatalattinak", hogy ralass az ajtora, mert valahol mélyen, tudat alatt egy fajta biztonsagerzetet ad, még ha nem is tudatosul benned.

2010. aug. 28. 17:04
 18/32 anonim válasza:
0%
szerintem tök mindegy hol az ágy.. nem kell beképzelni ilyen baromságokat.. -.-"
2010. aug. 29. 18:43
 19/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is tokmindegy, hogy nezed a mirindareklamot, vagy nem, tiszta veletlenul ugyis azt akarod megvenni...

Nehogy mar felulbiralnal 5000 eves megfigyelést...

2010. aug. 30. 08:18
 20/32 anonim válasza:
100%
A "halott ember póz" azt jelelnti., hogy úgy fekszel, és relaxálsz mintha meghaltál volna.A pózod olyan.Ne feleljts el levegőt venni.
2010. aug. 30. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!