Miért kérnek ilyen b. i sok pénzt a TM-tanfolyamokért?
Kedves Kérdező!
Amikor én megtanultam a technikát, már akkor sokallta környezetem az árát. Utána néztem, mit is tartalmaz az tanfolyam ára:
-a tanár fáradozásait meg kell fizetni. A TM-tanári tanfolyam ca. 6 hónapos, intenzív. A fogorvosnak nem a 3 köbcenti fogtömésért fizetsz olyan sokat, hanem mert előtte éveken át tanul. A lyukas fogú ember "utánfinanszírozza" a doki tanulmányait.
-terembérlet, rezsi stb. Ez nem nagy tétel egy főre.
-jogdíj. A jogdíjból fedezi a TM-mozgalom a tanárok utaztatását mindazon országokba, ahol olyan szegénység van, hogy az ottani tanfolyamokat nem lehet kihozni nullszaldósra. Ami tanfolyami díjat te itt befizetsz, abból a világ másik részén 1-2 nincstelen megkapja a technikát. A jogdíjból is finanszírozzák a különféle kutatásokat, kiadványokat.
Számodra nem szimpatikus, mire fordítják az általad befizetett pénzt ne tanuld meg a módszert!
Ha "instant megvilágosodást" vársz, ne tanuld meg a módszert!
Ha tudod magadról, hogy nem vagy elég kitartó, hamar feladod a dolgokat, ne tanuld meg a módszert!. Ca. két év rendszeres gyakorlás kell ahhoz, hogy mérhető eredményeid legyenek.
Amiről a második hozzászóló ír, általános jelenség. AKi eldöntötte magában, hogy el akarja végezni a tanfolyamot, azt a Természet is meg szokta segíteni.
Javaslom, olvasd el Sőregi Ottó és D. Deniston könyveit a módszerről, hogy adekvát döntést hozhass.
Szép napot!
"Abból, hogy az átlagkeresetű emberek jólléte mintha nem érdekelné őket..."
Ja, mert amúgy a piacgazdaság így működik... :D :D :D :D :D
5-ös nem éteni mit beszélsz: "Viszont az elvvel, hogy kvázi jótékonyságra kötelezzenek, azáltal hogy beleszámatják a tandíjba, ez szerintem ez szörnyű."
Mintha más galaxisból kérdeznél. Nem érted a dolgok lényegét, de nem baj, még száz élet és helyrerázódsz.
Drága az az egy rövid mantra,
amit amerikai módra
a személyes-fizetős guru ad.
Lényeg:
amerikanizálva lett a szolgáltatás és így kőkeményen fizetős.
Eszmei lényeg:
el lett rontva. Meg lett ölve. Profit-orientált üzletté lett téve.
Köszönöm, részemről akkor a TM megb...hatja.
Amikor jótékonykodni akarok, megteszem.
Azzal, akivel én szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!