Szerintetek jobb lenne ha nem foglalkoznék többé az Ezotériával?
Rengeteg csalódás ért. Régebben nagyon szerettem az ezós dolgokat. Azt hittem hogy a világunk sokkal több annál amit a Tudomány mond. Hittem a varázslatban, a halál utáni életben, a reinkarnációban , jóslásban, dimenziókapukban, több különböző világban.
Minél többet olvastam a neten erről annál inkább éreztem hogy átverés. Öntve van a net kamu reinkarnáció , gyógyulásos, jóslás , varázslattal kapcsolatos cikkekel.Arra is rájöttem hogy vannak akik ebből élnek. Egyszerűen nem tudom elmondani ezt a hatalmas csalódottságot amit érzek. Rossz belegondolni hogy ilyen egyszerű , szürke az életünk.
Persze hogy átverés, de nagy piaca van, elég csak itt olvasgatni a kéréseket, szabályosan követelik hogy húzzák le őket mindenféle aura látók.
Én elég szkeptikus vagyok, de biztos hogy sokkal több a világunk, mint amit látunk belőle.
De nem tudom komolyan venni azokat a jósokat, gyógyítókat akiktől a mekiben sem szívesen vennem át a rendelésem.
Az egésznek pedig az az oka, hogy tönkretették a természettudományos oktatást, és újabban minden fronton harcoo mindenki a tudás ellen (kormány, közösségi hálók, internetes cégek, média)
Én sem hiszek ezekben (bár filmekben én is szeretem a misztikus elemeket). Viszont ettől függetlenül, hogy rengeteg csaló / hazug / ostoba ember létezik, még nem bizonyíték arra, hogy a neked szimpatikus dolog az hamis, vagy nem létező.
A lényeg, hogy nem szabad engedni, hogy mások kihasználjanak vagy hogy bajod legyen.
A világunk nem a mágiától lesz szürke vagy színes.
Igen.
Ezek egyikevel vagy mindegyikevel foglalkoz inkabb:
Bhagavad Gita (Vekerdi Jozsef)
Tao the King (Tokei Ferenc)
4 Evangelium - Mate, Mark, Lukacs, Janos (Karoli Gaspar)
Xy4
Mindenképpen.
Az összes vallást, spirituális és ezoterikus filozófiát jobb elfelejteni, ugyanis mindegyik hazugság. Nem csak a neten fellelhető jóslásos ökörségek, de az összes tradícionális eszme, beleértve a fentebb említett Bhagavad Gitát, az összes evangéliumot, Talmudtól a Koránig, mind az összes... el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!