Rájöttem volna az időutazásra?
Figyelt kérdés
Na ugye a fény hullámhossza 3 GHZ-köré esik. Ugye az elemi részecskéknek is van egy bizonyos rezgésszáma. Ha egy erős elektromágnest működtetek ebben a frekvenciatartományban a fény hullámhosszával megszorozva az elemi részecskék frekvenciáját akkor lehet hogy a részecskék felgyorsulnának? De az is eszembe jutott hogy lehet hogy gravitációs hullámokkal kellene,avagy higgs mezőt kéne előállítani a sufniban. Mi a véleményetek mindezekről?2019. jún. 5. 17:29
11/17 anonim válasza:
Én szoktam utazni az időben! Most is épp előre utazok másodpercenként egy másodpercet. De el ne áruld, még a végén mindenki leutánozna!
13/17 A kérdező kommentje:
óóóh! Hogyaza kibelezett elnyűtt mindenségit! Ez már az 5. Ik elméletem!
2019. jún. 11. 19:46
14/17 Tim Ravel válasza:
Kedves kérdező! Felejtsd el a kétkedőket! Ezeknek esze nincs,a Relativitas elmélet hivői,a sulykolt hamis dogmák-at ismerik csak, és csak abban hisznek, mert az iskolában azt sukykolták beléjük. .... Stb stb komplex! Nézd, jó úton jársz, örülök hogy nyitott elmével gondolkodsz! Adok egy kis segítséget neked! A neten egyébként ezekről semmit nem találsz , ha valami nem érthető,ne parázz rajta, idővel érthetővé válik! Szóval- 1/ nincsen paradoxon mert* czapàri effect*- van,2/ ; 2 óra per másodperc el tudsz haladni mindkét irányban,3/ induláskor egy időtlen térben vagy,4/ ebben a térben állni is tudsz, 5/amig ebben az álló tér ben vagy addig láthatatlan vagy a normál világ számára,6/mások is vannak ebben a tér ben,7/a világegyetem 1 pont,8/bármit visszafordithatsz,9/az indulási időpontra soha többé nem tudsz vissza jutni, csak egy nagyon hasonló-ra , amit nem biztos hogy észre veszel hogy nem ugyanaz! 10/a többi emberrel ne oszd meg a tudást amikor eléred ezt!,11/ max 1 valakivel oszd meg, olyannal akiben teljesen megbizol és ő nem adja ki másoknak bármi is történik!!!! 12/ egy idő után rájössz, hogy létezik egy olyan tudás amit már nem osztunk meg másokkal, mert nincs értelme! Stb stb komplex nagyon! Írj privátban, segítek! Én vagyok az időutazás úttörője!
15/17 anonim válasza:
Rájöttem volna a pirítósra?
Na ugye a kenyér kilója 3 HUF-körül van. Ugye a liszt részecskéknek is van egy bizonyos rezgésszáma. Ha egy erős botmixert működtetek ebben a konyhában a kenyér árával megszorozva a liszt részecskék frekvenciáját akkor lehet hogy a részecskék megkelnének? De az is eszembe jutott hogy lehet hogy fürj tojásokkal kellene,avagy rántotta mezőt kéne előállítani a tepsiben. Mi a véleményetek mindezekről?
Keress kérdéseket hasonló témákban: gasztronómia, liszt, HUF, rántotta, tepsi
16/17 A kérdező kommentje:
14-es te már hol tartasz?
2019. jún. 23. 13:23
17/17 anonim válasza:
"Isten nyelve a fizika, de káromolja az, ki nem beszéli jól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!