Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez már bizonyíték lehet rá...

Ez már bizonyíték lehet rá hogy semmi sincs a halál után?

Figyelt kérdés

A halál utáni élet reménye eddig is gyenge lábakon állt, ám a tudomány fejlődésével egyre inkább kikopóban lesz ez is sajnos.

[link]

2019. máj. 10. 11:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Halál közeli élményekről beszélünk és nem halál utáni élményekről.

Ennyire nehéz megérteni a kérdést és a válaszokat ?😅

2019. máj. 10. 16:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Nadehát aki meghal az hogy bizonyítja neked hogy meghalt?
2019. máj. 10. 17:20
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látom, a megkülönböztetés képoessége nem az erősséged. Van, aki elutastíja a halál utáni lét vmifajta nem anyagi lehetőségét. Pl. te, ha jól értelek. Van, aki elfogadja azt, h ma még meg nem magyarázható formában tovább létezik. H miért említetem a hozzászólásom elején ezt a fontos intellektuélis erényt, a megkülönböztetés képességét? Hát azért, mert te meg fogsz semmisülni halálod után, a többiek meg nem. Mindenkinek a maga hite szerint.

Érdemes lenne leakadnod arról a tévképzetről, hogy mindenkire ugyanazon szabályok érvényesek. Jobban járnál.

2019. máj. 10. 19:39
 14/24 anonim ***** válasza:
2019. máj. 10. 19:41
 15/24 A kérdező kommentje:

Tévedsz mert én pont hogy nem utasítom el mert hiszek benne.

Szerintem te félreértetted ezt a kérdést.

Ezt a kérdést azért tettem fel hogy megnyugodjak hogy ez a link nem lehet bizonyíték.

2019. máj. 10. 19:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Na ez a kérdés viszont elutasító gyorsan be is zártam Xd

2019. máj. 10. 19:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Röviden? A klinikai halál klinikai halál, nem halál.

Sasha a bulvár Life magazinnal együtt menjen a búsba.

2019. máj. 10. 19:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Anyum már volt így, újra kellett éleszteni, és ugyanezt mondta mint ez a pasas, hogy nem volt semmi, csak képszakadás, nem érzett és nem látott semmit. Pedig vallásos, régen még templomba is járt.
2019. máj. 10. 22:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezt élő ember soha nem fogja tudni bizonyítani mert nem ismeri a tapasztalatot, csak azt láthatja ami mással történik. Nem unalmas még ez a téma?
2019. máj. 10. 23:00
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert születésünk előtt mi volt? Ugyanaz... semmi. Vagy van születésünk előtti életünk is?
2019. máj. 11. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!