Ez már bizonyíték lehet rá hogy semmi sincs a halál után?
A halál utáni élet reménye eddig is gyenge lábakon állt, ám a tudomány fejlődésével egyre inkább kikopóban lesz ez is sajnos.
Halál közeli élményekről beszélünk és nem halál utáni élményekről.
Ennyire nehéz megérteni a kérdést és a válaszokat ?😅
Kedves Kérdező!
Látom, a megkülönböztetés képoessége nem az erősséged. Van, aki elutastíja a halál utáni lét vmifajta nem anyagi lehetőségét. Pl. te, ha jól értelek. Van, aki elfogadja azt, h ma még meg nem magyarázható formában tovább létezik. H miért említetem a hozzászólásom elején ezt a fontos intellektuélis erényt, a megkülönböztetés képességét? Hát azért, mert te meg fogsz semmisülni halálod után, a többiek meg nem. Mindenkinek a maga hite szerint.
Érdemes lenne leakadnod arról a tévképzetről, hogy mindenkire ugyanazon szabályok érvényesek. Jobban járnál.
Tévedsz mert én pont hogy nem utasítom el mert hiszek benne.
Szerintem te félreértetted ezt a kérdést.
Ezt a kérdést azért tettem fel hogy megnyugodjak hogy ez a link nem lehet bizonyíték.
Na ez a kérdés viszont elutasító gyorsan be is zártam Xd
Röviden? A klinikai halál klinikai halál, nem halál.
Sasha a bulvár Life magazinnal együtt menjen a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!