Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halálunk után a lelkünk...

Szunyo37 kérdése:

Halálunk után a lelkünk tovább létezik?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben nagyon foglalkoztat a kérdés.

Olvastam a Kvantumfizika felvetéseit, és érdekesnek találtam. Eltudom képzelni a párhuzamos világokat, és azt is, hogy a tér és idő nem létezik, valamint azt, hogy a tudatunk formálja az univerzumot, és nem fordítva. Továbbá annyira tökéletes a világunk, hogy az nem lehet véletlenszerű. Belegondolunk, hogy a föld pont azon a helyen van, ahol az élet fent marad. Ha közelebb lenne a naphoz, akkor elégne minden, ha messzebb, akkor megfagyna. A föld röppályája is tökéletes, ha más lenne, akkor nem 24 óra lenne egy nap. Vannak még furcsaságok, amik magyarázatra várnak, de azt, hogy ennyire kiszámított pontossággal működjön a föld, ahhoz szerintem külső behatásnak is kell hogy legyen.

Ez a világ egy a sok közül.

2019. máj. 6. 07:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Pont ezért misztikus az egész.

Én azért úgy látom, hogy van benne tudatosság.

Nem vallásilag.

2019. máj. 6. 09:06
 12/17 anonim válasza:
Csak egy barátságos emlékeztetés, hogy hiába kérdezed meg itt erre úgyse fogsz releváns választ kapni. Majd ha meghalsz megtudod :)
2019. máj. 6. 10:43
 13/17 anonim válasza:
0%
Semmiféle lélek nem létezik.
2019. máj. 6. 14:04
 14/17 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Én is szoktam ilyeneket gondolkodni. A világban rengeteg ilyen érdekes dolog van és olyan "csodásan" működik minden! Nekem pl. érdekes az is, hogy a világűr az végtelen?? Vagy meddig tart? Hol a széle? És utána?? És az idő is ilyen, mikor volt a "legeleje"? Vagy meddig lesz? Örökké? Se eleje se vége.. Mi "kicsi" emberek ezeket nem tudjuk felfogni
2019. máj. 9. 17:49
 15/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy van ennek egy irányítója. Hogy lehetne hogy minden "magától" ilyen pontosan működjön? A Jóisten kezében van minden.. én meggyőzödtem róla, hogy létezik. Előző vagyok egyébként.
2019. máj. 9. 18:04
 16/17 anonim válasza:
Facebookon nézd meg az Útikalauz a túlvilágra készülőknek nevű csoportot.
2019. máj. 11. 19:28
 17/17 anonim válasza:
Azt nem veszed figyelembe mekkora az univerzum, ez olyan mint a lotto kicsi esély de rengeteg közül úgy is van 1db ami pont a megfelelő. És bőven lehet hogy meszebb van máshol is egy hasonló "tökéletes " bolygó életel
2019. máj. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!