Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy az itt feltett...

Lehet, hogy az itt feltett kérdésekre olyanok is válaszolnak akik tényleg értenek hozzá?

Figyelt kérdés
Ezt elég bénán fogalmaztam meg. Sokat olvasgatok itt és akadnak válaszok amik egészen mások mint a többi. Pl. Red Vixen válaszai. Ő tanító? Spirituális mester? Honnan veszi azt amit ír?
2019. máj. 5. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy az itt feltett kérdésekre olyanok is válaszolnak akik tényleg értenek hozzá?" Lehet.

"Ezt elég bénán fogalmaztam meg." Igen, bénán.*

"Sokat olvasgatok itt és akadnak válaszok amik egészen mások mint a többi." A gyakitól még senki nem világosodott meg, nem kapott érte Nobel-díjat, és nem jött meg az esze sem. Az olvasgatás nem elég. Tanulj strukturáltabban és alaposabban.

"Pl. Red Vixen válaszai." A különbözőség nem erény.

"Ő tanító?" Nincs válasz.

"Spirituális mester?" Erre se. Írj neki privit bátran.

"Honnan veszi azt amit ír?" Ahogy a válaszait olvasom, tanult a témában, privátban meglehetősen tanácstalannak tűnt.

*Fogalmazz értelmesebb kérdést, és azt tedd fel bátran!

2019. máj. 5. 19:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Én figyelem magamat, az emberekhez való viszonyaimat, valamint figyelem az embereket spontán, emellett intuitív vagyok, és több dologra ráérzek. Nem vagyok szakmabeli, se tanító, se spirituális mester és társai, csak érdekelnek ezek a dolgok, és talán kisebb mértékű érzékem van rá.
2019. máj. 5. 22:05
 13/16 A kérdező kommentje:
De mit tanuljak? Kitől?
2019. máj. 6. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Én például tudnálak tanítani, mert ismerem a new wave-es ezotéria, spiritualizmus ismertebb és kevésbé ismertebb tanítóinak nézetét, valamelyest ismerem a keleti vallásokat régi és új formájukban, éstb.

De nem akarok már ilyenekkel foglalkozni, pláne továbbadni nem akarom, ami tudok, mégpedig azért, mert ennek a témakörnek a 99%-a humbug, halandzsa, vagy ha úgy tetszik, hazugság.

És most nem akarok bántani senkit, de remélem te sem gondolod komolyan, hogy bármi értelmes van abban, amit Red Vixen állít? :)

2019. máj. 6. 08:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Olvastam néhány választ tőle,de ettől még nem tudom, hogy ő mit állít. De nem csak Red Vixenről van szó. Többen is vannak akiknek a hozzászolásukból, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem csak a levegőbe beszélnek.
2019. máj. 6. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
A Red Vixenek és hasonló típusú emberkék pont, hogy a levegőbe beszélnek. Pontosan azért ilyen rejtélyesek és szűkek a hozzászólásaik, mert nincs bennük tartalom, csak ködösítés.
2019. máj. 6. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!