Lehet, hogy az itt feltett kérdésekre olyanok is válaszolnak akik tényleg értenek hozzá?
Figyelt kérdés
Ezt elég bénán fogalmaztam meg. Sokat olvasgatok itt és akadnak válaszok amik egészen mások mint a többi. Pl. Red Vixen válaszai. Ő tanító? Spirituális mester? Honnan veszi azt amit ír?2019. máj. 5. 15:28
1/16 anonim válasza:
Persze, ahogy a kormány is minden ígéretét betartja és a fizetése is mindenkinek túlzottan emelkedett és nincsen pénzromlás Magyarországon. Minden lehetséges.
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt lehet, hogy nem értem.
2019. máj. 5. 15:35
3/16 anonim válasza:
Ez szarkazmus volt. Ami a goromba emberek humora. Nagyon kevés az, aki érdemben tud válaszolni, mert a legtöbben trollok. Akik érdemben válaszolnak, azok letöbbször tudományos gondolkodással megoldott emberek és nem ezoterikus kitalációkat támogató emberek.
4/16 anonim válasza:
Ezt a kérdést vagy maga Red Vixen írta ki, vagy mindjárt idejön és elélvez :D
5/16 A kérdező kommentje:
Az utolsón jót röhögtem. Nem Red Vixen vagyok. Az elélvezős dolgot nem tudom. Ő kicsoda?
2019. máj. 5. 16:28
6/16 anonim válasza:
Hát, hogy ő kicsoda? Majd amikor rájön, akkor bekövetkezik az, amit annyira szeretne, ráírok s taníthat...
7/16 anonim válasza:
De nem akarom bántani egy szóval sem, ha véletlenül sikerült, akkor már tudja, hogy még dolgozhat magán. Ha pedig nem, akkor nevet egy jót ő is...
8/16 A kérdező kommentje:
Szóval csak szemfényvesztés?
2019. máj. 5. 16:37
9/16 anonim válasza:
Ha ez a fórum a motorversenyzésről szólna és én kiolvastam volna több száz könyvet erről a témáról, órákig tudnék mesélni csak a súlypont áthelyezéséről egyik oldalról a másikra vagy a tapadás elosztásáról a fékezés, kanyarodás, gázadás között, akkor azt gondolhatnád, hogy egy profi versenyzővel van dolgod. De attól még, hogy sokat tudok beszélni erről, nem biztos, hogy 1:50 alatti köridőt mennék a ringen, ha pedig sohasem ültetem át gyakorlatba azt a sok információt amit összegyűjtöttem, akkor lehet, hogy nem is értem azt amiről beszélek, csak azt hiszem... A théraváda buddhizmusban pedig van egy mondás: "Papír buddhák nem mennek át a tűzön"
10/16 anonim válasza:
Vannak olyan váaszolók akik sokat és mélyen foglalkoztak az adott kérdéshez tartozó témával.
Nem is kell hívőnek, vagy elhivatottnak lennie ahhoz, amit ismer és jól tud.
Sajnos, a többség -ha éppen nem troll- csak hallomásból 'tud' ezt-azt és itt komoly szakértőnek adja ki magát.
A kérdező azért kérdez, mert hiányos a tudása - és éppen ezért nem tudja kiszűrni a helyes választ a ténylegesen rossztól, aztán a legközelebbi kérdezőnek hozzáértőként írja le rosszul tudott ismereteit.
.
AA féltudás rosszabb és károsabb a nemtudásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!