Ilyet "illik" kérni?
Van egy ismerősöm, aki tudatos álmodó meg állítása szerint tud asztrál síkon utazni.
Mennyire lenne kellemetlen kérés, ha felírnék egy számot valahová és megkérném, hogy asztrál síkon nézze meg, hogy melyiket írtam fel?
Nyilván saját ház, szal csak asztrál síkon tud bejönni, máshogy nem.
Az asztrálutazás nem egy gyakori adottság/képesség.
Attól függ, milyen viszonyban vagy az illetővel. Ismerőst írtál, nem barátot, tehát baráti alapon nem kérheted meg, az kiesett.
Én a helyedben egyenesen, szemtől szembe megkérdezném tőle, hogy megpróbálná-e ezt. Persze ezt olyan hangsúllyal, hogy még véletlenül se érezze azt, hogy próbára akarod tenni, vagy hitetlen vagy és azt hiszed, hogy hazudik.
Az egyenesség, az őszinteség olyan dolog, amit értékelni fog. Legalábbis kellene neki. Aztán vagy igent mond, vagy nemet, amit pedig neked kell elfogadnod.
Végülis tanít, elég sok mindent neki köszönhetek, valamilyen szinten én is haladok, de szerintem még nagyon messze vagyok attól, amit ő képvisel.
Igazából elhiszem neki, mert már amit eddig leírt, mondott az is komoly, meg amiket tapasztaltam, de jó lenne már látni élőben is egy ilyet, mert nem mindennapi tudás, ez tény.
Aah. Bár bölcsebb lenne, akkor jó lett volna köreimben látni.
Csak nyiltan. Ne legyen ilyen rossz érzésed. Ha lényegi dolgokat is tanítana, biztos előjött volna már ez belőled ezerszer és dolgoznátok, hogy ne legyen benned e negatív gondolkodásmód.
Szóval csak szabadon megkérdezed, mit szól ehhez.
Mond meg neki, hogy azonosítson be engem és lépjen be az álmomba, akkor akár taníthatom. Ne vicc, nyugodtan, még nem tudja milyeb erőket szabadíthatna fel az álmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!