Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csináljak reiki tanfolyamot?...

Csináljak reiki tanfolyamot? Ha nem milyet? Honnan tudom hogy melyik illik hozzám? Pl angyalgyógyászat stb stb

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember aki bennevan az egész ezotéria témában, szóltak nekem hogy nyissam fel a harmadik szemem, de nem tudom pontosan hogy álljak neki. Kiskoromban is nagyon érdekelt az egész dolog, de még nem tudtam a mélyére ásni. Hol kezdjem? És honnan tudhatom nekem mi való?

2019. ápr. 5. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Akkor most Reiki tanfolyamot szeretnél, vagy a harmadik szemedet megnyitni? Nem mind egy.. :)
2019. ápr. 5. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz egy tanítóval, aki barátságosan rávilágít, hogy mi igaz és mi hamis. Ha Budapesti vagy akkor a helyedben a gyógyító buddha menedékház környékén keresgélnék. Egészségmegőrzési praktikákat és alázatosságot mindenképp tanulhatsz, ha fogékony vagy rá még egy kis világi bölcsességet is, a többit pedig majd meglátod. Semmiképp sem mennék olyan irányzatok felé, amelyek hókuszpókuszokat ígérnek, inkább afelé ahol megtanítanak kicsit másként látni, élni azokkal a képességekkel amelyek rendelkezésedre állnak most is...
2019. ápr. 5. 19:04
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 először a harmadik szemet:)
2019. ápr. 5. 19:10
 4/13 anonim ***** válasza:
23%

Jobban jársz, ha bele se kezdesz az egészbe.

Ha keresztény vagy olvass utána a témának. Ha nem vagy az, akkor meg tudakozódj szélesebb körben. Egyik ismerősöm foglalkozott ilyesmivel, meg volt ilyen ismeretségi köre és nem kevés negatív tapasztalatról számolt be. Végül szerencsére le is állt ezzel az egésszel és azóta ő is óva int mindenkit.

2019. ápr. 5. 19:12
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Negatív hatása lehet, ha negatív dolgokra akarja használni.. Ha okosan csinálja, akkor nem lesz baj belőle.. Tippeket nem adok, hogy hogyan lehetséges, ahhoz még nem vagy felkészült.
2019. ápr. 5. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
6%
Meg lehet bolondulni tőle. Ne csinálj ilyet amíg nincs hozzá segítség és nem tudod uralni. Ha engem kérdezel minimum a háziorvosodnak mond el mit szeretnél de tudnod kell, hogy ki fog röhögni.
2019. ápr. 5. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ne csinálj reikit, mert sok rosszat hallottam róla és minden "mágia" valahol az ördögtől való - nem véletlen, hogy nem születünk nyitott harmadik szemmel.

Aki Isten által bármiféle ilyen küldetésre van rendelve, annak minden jön magától és nincs szüksége szószólókra meg megmondókra.

Sokan nem tudják, de pl. a tarot tudománya sem a fehér mágiához tartozik....

Veszélyes dolgok ezek és minden "megnyitás" kiszolgáltat a rossznak.

2019. ápr. 5. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Na itt álljon meg a fáklyás menet!

A harmadik szemed sosincs csukva, az aktív állandóan amíg élsz, de van különbség tudatos használat és tudattalan közt.

Az ördögtől való szent dumát kéretik a templomban hagyni, köszönöm.

Mivel ez sokkal mélyebb és sok rétűbb ezért pár mondatban ezt nem lehet leírni, ki miért keveredhetett rossz útra.

Egyébként csak mellékesen közlöm, istennek ehhez semmi köze és a eleve a mágia a vilagmindenseggel függ össze.

Szóval, mibe kezdj bele? Spirituális lelki fejlődésbe. Ez az ami szamit, a többi csak körítés, úgy mint reiki és más dolgok.

Ja es a középkornak is vége, a boszotkanyuldozesnek is és sorolhatnám.

Járhatók nyitott szemmel és lassatok, ne csak nezzetek.

2019. ápr. 6. 00:47
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

A 3. szemet nem lehet csak úgy megnyitni, ez spontán történik egy bizonyos tudatossági szintnél. A helyedben sokkal inkább azt a célt tűzném ki, hogy egyensúlyba kerülj önmagaddal fizikai és mentális szinten.

Ehhez jó lehet a jóga vagy más technika is, de azonnali csodát ne várj. Hosszú évek rendszeres és fegyelmezett gyakorlása vezet a belső képességek felébredéséhez.

De az elsődleges cél az lenne te légy harmóniában.

2019. ápr. 6. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Már nem azért.. de ki volt az a hülye, aki azt mondta, hogy a Reiki rossz? Nevet a májam az ilyeneken... de komolyan! Az ilyenfajta vélemények, csak a tudatlanságból fakadnak, gondolom kicsit se foglalkoztak magával a Reikivel, vagy annak hátterével, akik ezt állítják..
2019. ápr. 6. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!