Csináljak reiki tanfolyamot? Ha nem milyet? Honnan tudom hogy melyik illik hozzám? Pl angyalgyógyászat stb stb
Jobban jársz, ha bele se kezdesz az egészbe.
Ha keresztény vagy olvass utána a témának. Ha nem vagy az, akkor meg tudakozódj szélesebb körben. Egyik ismerősöm foglalkozott ilyesmivel, meg volt ilyen ismeretségi köre és nem kevés negatív tapasztalatról számolt be. Végül szerencsére le is állt ezzel az egésszel és azóta ő is óva int mindenkit.
Szerintem ne csinálj reikit, mert sok rosszat hallottam róla és minden "mágia" valahol az ördögtől való - nem véletlen, hogy nem születünk nyitott harmadik szemmel.
Aki Isten által bármiféle ilyen küldetésre van rendelve, annak minden jön magától és nincs szüksége szószólókra meg megmondókra.
Sokan nem tudják, de pl. a tarot tudománya sem a fehér mágiához tartozik....
Veszélyes dolgok ezek és minden "megnyitás" kiszolgáltat a rossznak.
Na itt álljon meg a fáklyás menet!
A harmadik szemed sosincs csukva, az aktív állandóan amíg élsz, de van különbség tudatos használat és tudattalan közt.
Az ördögtől való szent dumát kéretik a templomban hagyni, köszönöm.
Mivel ez sokkal mélyebb és sok rétűbb ezért pár mondatban ezt nem lehet leírni, ki miért keveredhetett rossz útra.
Egyébként csak mellékesen közlöm, istennek ehhez semmi köze és a eleve a mágia a vilagmindenseggel függ össze.
Szóval, mibe kezdj bele? Spirituális lelki fejlődésbe. Ez az ami szamit, a többi csak körítés, úgy mint reiki és más dolgok.
Ja es a középkornak is vége, a boszotkanyuldozesnek is és sorolhatnám.
Járhatók nyitott szemmel és lassatok, ne csak nezzetek.
A 3. szemet nem lehet csak úgy megnyitni, ez spontán történik egy bizonyos tudatossági szintnél. A helyedben sokkal inkább azt a célt tűzném ki, hogy egyensúlyba kerülj önmagaddal fizikai és mentális szinten.
Ehhez jó lehet a jóga vagy más technika is, de azonnali csodát ne várj. Hosszú évek rendszeres és fegyelmezett gyakorlása vezet a belső képességek felébredéséhez.
De az elsődleges cél az lenne te légy harmóniában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!