Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csináljak reiki tanfolyamot?...

Csináljak reiki tanfolyamot? Ha nem milyet? Honnan tudom hogy melyik illik hozzám? Pl angyalgyógyászat stb stb

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember aki bennevan az egész ezotéria témában, szóltak nekem hogy nyissam fel a harmadik szemem, de nem tudom pontosan hogy álljak neki. Kiskoromban is nagyon érdekelt az egész dolog, de még nem tudtam a mélyére ásni. Hol kezdjem? És honnan tudhatom nekem mi való?

2019. ápr. 5. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A lelkifejlődés becsülendő.Sok ilyen ág van ami segíthet neked, de ezeket neked kellmegtalálnod.Ha hiszel a sorsban akkor bevonzod ezt. Sok sikert hozzá, a világnak kellenek a spirituális síkon mozgó emberek.
2019. ápr. 7. 23:30
 12/13 anonim ***** válasza:

A 3. szem nyitogatást nagyon nem javasolt. Majd kinyílik ha eljött az ideje.

Ez egy nagyon rossz szemlélet amit követsz!

2019. ápr. 10. 08:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is azt tanácsolnám, hogy tájékozódj jobban az önfejlesztést illetően, mert látszik, hogy még bele sem kezdtél. Ne értsd félre, nem rossz felhanggal írom.

A harmadik szemmel kapcsolatban legfeljebb annyit tegyél, hogy olvasol róla!

A korábbi hozzászólásokra is tennék egy-két megjegyzést:

1. A mágia nem ördögtől való!

2. Tegyünk különbséget a különböző kereszténységek és templomok között! Illetve fogalmazzunk világosabban azokkal kapcsolatban! ( Nem olyanra gondolok, hogy pl. római katolikus és evangélikus közötti különbség. )

3. Istennek mindenhez köze van.

2019. máj. 1. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!