A Kos jegyhez milyen csinallagjegy illik?
Így van, ahogy előttem is mondták, ez összetettebb dolog. Függ az aszcendenstől, holdjegytől stb..
Meg a másik, hogy nem biztos, hogy csak erre kéne alapozni. van benne igazság, de azért nem Szentírás.
Pl. a környezetemben volt már kos-kos kapcsolat, de ölték egymást, ez a tipikus, hogy repültek a tányérok is, állandó heves viták, de sose tudtak dűlőre jutni, így nem is tartott túl sokáig. Ugyanilyet tapasztaltam kos-oroszlánnál is. A testvérem rák, a felesége meg skorpió, ők viszont békésen megvannak, de nem hinném, hogy csak azért, mert mindketten vízjegyek. Én bika vagyok, a párom kos, és 3 éve, nagyon minimális vitákkal, de tényleg nagyon minimális, boldog és harmonikus kapcsolatban élünk.-Ugyanez a párosítás a másik testvéreméknél is.
És a vicc az, hogy azt mondják a kos a hevesebb vérmérsékletű, pörgősebb stb, a bika meg lusta. Hát nálunk ez inkább fordítva van.:D Inkább én vagyok aki mindig menne valahova, állandóan pörög, a hétvégeken sokat bulizna. Ha nyaralunk, ez akkor is így van. A párom az, aki nyugisabb, szeret pihengetni jobban, nem szereti nagyon a nyüsgést, a legjobban azt szereti ha velem lehet nyugiban.:) És ettől még nagyon jól megvagyunk, mert mindig dűlőre jutunk. Viszont, ha mérgesek vagyunk (nem egymásra), akkor kb azonos a mentalitásunk. Ilyen téren azonosan heves vérmérsékletűek vagyunk, hirtelen megy fel bennünk a pumpa, és olyan gyorsan is nyugszunk meg.
Bocsi, hogy ezt ilyen hosszasan leírtam, csak gondoltam mondok ellenpéldát arra amit általánosságban állítanak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!