Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Skorpió csillagjegy Rák...

Skorpió csillagjegy Rák ascendesel, melyik csillagjegyhez illik? (23/F)

Figyelt kérdés

Legjobb csaj barátom Ikrek egyébként és jól elvagyunk, bár soha nem tudtam elhóditani!

Rák csajok jobban illenének hozzám?:)

2014. aug. 11. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a Halakat mondanám! Igen,rákkal jobban összeillenétek. De sose hagyd,hogy a horoszkóp nagyon befolyásoljon!
2014. aug. 11. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké, persze, de sok minden igaz rám ami ugy a Skorpiók szoktak lenni, Muterom mindig mondja hogy makacs vagyok meg ilyenek.

Rák lányt már sikerült megríkatnom és 1x megkérdeztem tőle h érzett-e valamit-e irántam valaha, azt mondta:

"erre most nem válaszolnék"

EZ mit jelenthet?

2014. aug. 11. 21:25
 3/5 anonim válasza:
Hát, az első jól mondta: ne nagyon hagyd ,hogy a horoszkóp befolyásoljon. Mivel a skorpió , a rák és a halak is víz eleműek így jól kijönnél mindhárom jeggyel. Olyan párt is ismerek (az egyikőjük ikrek a másik rák) tök jól kijönnek.
2014. aug. 11. 22:37
 4/5 anonim válasza:
Hagyd a francba a babonát semmire nem jó megtévesztő hülyeség
2014. aug. 21. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkabb fold jegyueket keress (szuz, bika es bak).
2015. dec. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!