Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy álmodban...

Érezted már úgy, hogy álmodban egy valahol valamilyen szinten létező szebb világban jársz, és szinte várnak rád odaát és próbálják benned tartani a lelket?

Figyelt kérdés

Szóval a valódi világot egy romlott börtönnek érzem, alvás közben néha szebb és emberibb élményeket élek át mint a valóságban.

Nagyon ritkán álmodok rosszat.

Az álom beli világ viszont olyan mintha hívogatna, ott minden emberi gesztust, szépséget és élményt megkapok ami a "valódi" világban csak illúzió vagy a gazdagoknak jár akik szívtelenek és kizsákmányolják a szegényeket, mindenkin keresztül taposnak.

2019. ápr. 16. 16:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen neha enis ugy erzem hogy szamomra tul bonyolul a valosag
2019. ápr. 22. 08:36
 12/12 anonim válasza:

3-as vagyok, és csak ismételni tudom magam.

Nem szégyen szakember segítségét kérni, ezek akár korai depresszió jelei is lehetnek ami nem játék, tapasztalatból tudom. Soha nem az a megoldás, hogy elmenekülsz a saját világodba, mert azzal a saját és a környezetedben élők életét is nehezíted ha egy roncs leszel aki alig dolgozik, nem élvezi az életet, és be van fordulva.

Nem a világot kell sz@rnak nevezni, hanem inkább elgondolkodni miért látod ilyen negatívan ezt a csodálatos lehetőséget arra, hogy ezen a gyönyörű bolygón élhess, tanulhass, tapasztalhass... Hidd el, rengetegen vannak akik bármikor cserélnének veled, bármilyen rossznak is gondolod az életedet.

2019. ápr. 26. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!