Napi szinten vannak Deja vu érzéseim, de nem szokványosak. Mitől lehet és lehet-e esetleg valamilyen más jelentése?
Onnan szeretném kezdeni hogy olyan szinten nem vagyok otthon az ezotériában hogy gugliznom kellett hogy hogy is írják a Deja vu-t. De ami velem történik az szerintem nem mindennapi...bár erre inkább tőletek szeretnék választ kapni.
Napi szinten történik velem olyan, amiről úgy érzem hogy már egyszer megtörtént. De ezek nem csak egy-két pillanatig tartanak hanem akár 1-2 percig is, és abban a percben mindig tudom hogy a következő pillanatban mi fog történni. Próbálkoztam már hogy leírom a gondolataimat, de ahogy megpróbálok valami mást csinálni, egyből elmúlik az érzés. Viszont ha nem csinálok semmit, úgymond csak beolvadok a környezetbe akkor 1-2 percig is tudom tartani ezt az állapotot.
Mint már említettem, nem vagyok otthon az ezotériában. Mitől lehet ez?
Én visszatudtam emlékezni hogy mikor álmodtam meg.
Amúgy karmikus történések előhírnöke. Nem feltétlenül kellemes dolgok előjele, de lehet hogy annál hasznosabb.
Tadatodon kivul (ami tudatosithato) ;)
Kepeket fogsz a sajat jovodrol. Nem meglepo mert minden a jelenben van csak jo (iranyba) kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!