A gyerekek érzik a szülők gondolatait? Fura dolgok mennek nálunk
Olyanokat mond amit nem is tudhatna.
Pl irogattam barátnőmmel,akinek szinten van gyermeke, ahogy szoktam irogatni sokminden massal is, gyermekemmel egyutt pl a mamajaval is neha videochatelunk, stb
Szoval egy nap bnommel irogattam hogy lehet átjönnének vagy mi megyünk, erre gyermekem a jatekbol egyszercsak ramnez es megkerdezi hogy átmegyunk x-ékhez(a bnőm gyereke nevét mondta), mondtam is neki meglepve, pont arrol chatelek épp...majd kiderul ők jönnek e vagy mi, hogy lesz.
Vagy. Ejszaka neztem Monikashowt (nem szoktam csak beugrott a listára random)amiben a ffi az exére mimdig azt mondta hogy majom, furcsállottam is ezt a szot magamban egy exre,erre másnap a gyerekem aki soha életében nem hasznalta még ezt a szot csak magara az állatra, lemajmozott engem poénbol.
Vagy láttam videot (evekkel ezelott, a gyerekem meg sem volt még),amiben az anyuka kinozta a babajat (nem hagyta "felnőni", mindig kiságyban tartotta es etette, a gyerek màr felnott ffi lett es fogyatekos lett es még mindig kiságyban fekudtes etette az anyja. Mostansag ugrott be nekem ez az évekkel ezelotti emlék ahogy arra ébredtem hogy lezsibbadt a labam, hogy borzalom lehet ugy élni hogy az ember nem tudja kinyujtani, erre egyszercsak odabujt a gyerekem mellém es szolt hogy kicsit menjek arrèbb mert nem tudja kinyujtani a lábàt.
Lehet véletlen egybeesèsek csupàn de rengeteg ilyen van, hogy pont a bennem motoszkalo gondolatokat tükrözi vissza a gyerekem.
Ez olyasmi lehet mint az anya-baba szimbiozis?
De nem mindig rögtön jön azzal. Pl a majmos eset masnap volt
Olyasmikre gondoltam pl elképzelem a gyerekem hogy piros pöttyös labdával jatszik probalom beleélni magam, erzelmeket társitani hozzá, lefekves elott is erre gondolni es kivancsi vagyok mikor hozakodik elő azzal hogy ő piros pöttyös labdát akar.
Az bizonyitana vmit? Vagy az is véletlen lenne HA tükrözné ezt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!