Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokan hogy lehet hogy hisznek...

Sokan hogy lehet hogy hisznek benne hogy bármi is van a halál után?

Figyelt kérdés

Nem rég meghalt az 59 éves szomszédom és a családja abban hisz hogy egy másik testben fog tovább élni. Több ismerősöm is hisz hogy van valami a halál után. Szerintem meg semmi sincs. Biológiai lények vagyunk ezt kéne belátni. A tudomány álláspontja szerint sincs semmi a halál után.

Olvastam hogy az agyunk mennyire becsap minket:

[link]

Nagyon érdekes cikk.

Nekem az jött le hogy jelentéktelenek vagyunk és eltűnűnk egyszer.

2019. ápr. 10. 15:54
1 2 3 4
 21/35 Tim Ravel ***** válasza:
44%
Sziasztok! Szerintem mindenkinek volt már több élete, és amikor meghalsz,elveszik valamiért az erzeseidet amiket ateltel, és elfelejtesz mindent aztán kezded újra és újra, időben lehet,hogy ugyanakkor szuletsz újra többször is, és ugyanabba a testbe ugyanoda,3 -4 szer leeled ugyanazt, utána meg pl korábban szuletsz meg az időben,! Én pl 3 szor éltem ugyanakkor, és emlékszem rá valahogy, találtam magunkról egy festményt 1815 ből,a feleségemmel vagyunk rajta, sőt még a kutyánk is rajta van,az a poén,hogy a feleségem is emlékszik rá ( előző 3 közös életünkre! Nem tudom hogy miért emlékszünk ezekre,és miért csak mi? És hogy lehet ez hogy megtaláltuk újra egymást és megismertük azonnal egymást, kész csoda, megbeszéltük ki mire emlékszik, waterloo ban éltünk 3 szor, érdekes hogy jelenleg is ott élünk,itt is találkoztunk először, úgy mint anno! Miért éltünk 3 szor is ugyanakkor és ugyanazt,mindig ugyanakkor haltam meg csak máshogyan! És ez a festmény!!!?? Egyszer éltem 2400 ban Amerika ban,és 3 szor 1759-1815 ig waterloo ban,2 szer másik világban, egyszer valami négylábú voltam, és egyszer egy nagyobb szikla tömb egy zord tengerparton, érdekes hogy emlékszem rá,hogy láttam mindent szikla ként, és néha érzem azt az érzést, hogy milyen érzés szikla nak lenni! Érdekes nagyon! De miért emlékszem ikenekre? És ez csúcs ,hogy azonnal tudtuk egymásról a feleségem el, első pillantásra, hogy ki is a másik!
2019. ápr. 11. 10:22
 22/35 anonim ***** válasza:
71%

Két okból:

Egyrészt ez egy ismeretlen dolog. Még senki nem számolt be arról hitelesen, hogy van-e valami a halál után, és ha van, akkor mi. Márpedig az ember szereti misztikus dolgokkal magyarázni azt, amit nem ismer.

Másrészt - és talán ez a fő indok - az ember fél szembenézni azzal, hogy valaki örökre, és visszavonhatatlanul megsemmisül. Eleve maga a tudat és a személyiség is egy nehezen megfogható terület, de az, hogy egy ember tudata csak úgy semmivé lesz, túl durva a legtöbb embernek.

2019. ápr. 11. 11:27
 23/35 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne lenne?? Inkàbb azt nem tudom elképzelni hogy semmi nincs a halàl utàn. Bolond aki azt hiszi hogy ez az egész ami itt van csak úgy véletlenül jött létre a semmiböl. Ez olyan mikor azt àllitsàk csak mi vagyunk egyedüli fizikai lények az univerzumban nincs màs csak mi. Az is egy vicc.
2019. ápr. 11. 12:19
 24/35 A kérdező kommentje:

"Bolond aki azt hiszi hogy ez az egész ami itt van csak úgy véletlenül jött létre a semmiböl. Ez olyan mikor azt àllitsàk csak mi vagyunk egyedüli fizikai lények az univerzumban nincs màs csak mi. Az is egy vicc."

A tudomány pont azon az állásponton van hogy minden véletlen jött létre és nincsenek más Földhöz hasonló bolygók ahol ennyire fejlett élet legyen.

2019. ápr. 11. 20:33
 25/35 anonim ***** válasza:
79%
A tudomàny az baromsàgot àllit. Ilyen téren nagyon fejletlen a tudomàny, szinte csak gyerekcipöben jàr ez ügyben.
2019. ápr. 11. 20:35
 26/35 anonim ***** válasza:
71%

na várjál várjál 25 Hogy "A tudomány pont azon az állásponton van hogy minden véletlen jött létre" - az csak a fantasztikus magas szintű GYAKORIRA érvényes. A véletlen része a világnak, az eseményeknek - de a keletkezés, hogy hogy jött létre AZ NINCS MEG!

- csak a gyakorizóknak.

Semmi nyoma a '"kisérletezésnek" az elrontott erdei fenyőnek, a rigónak, az embernek - rögtön előszörre "véletlenül" tökéletes lett :D

2019. ápr. 11. 20:46
 27/35 anonim ***** válasza:
34%
Fogalmam sincs, hogy mi van a halál után erről tehát nyilatkozni nem tudok. Az egyik ismerősömnek volt halálközeli élménye, 3 percre úgymond meghalt de nem látott semmit csak a teljes sötétséget azóta retteg a haláltól.
2019. ápr. 12. 00:12
 28/35 anonim ***** válasza:
45%
Nem zabáltatlak dogmákkal ahogy az egyház teszi ezért azt mondom, hogy élj. Élvezd, szeresd, keress benne örömöt, csináld jól és okosan. ;) Inkább legyünk barátok vagy olyan hülyeség miatt ellenségek amit egyikünk sem ismer :)
2019. ápr. 12. 02:48
 29/35 anonim ***** válasza:
45%

-vagy

+Mint

Bocsi

2019. ápr. 12. 02:49
 30/35 anonim ***** válasza:
78%

Altalaban az nem hisz benne, akinek meg semmi kapcsolata nem volt a halallal.

A tudomany folyton valtozik, fejlodik - amerikai tudosok mar regesreg vizsgaljak a mediumok agyhullamait mikozben azok elhunyt emberekkel kommunikalnak csak ezeket nyilvan nem hozza le a sajto, amig nem tudjak megmagyarazni. De attol meg valos dolog. A halal soran csak a fizikai test pusztul el. A tudat, amit a koznyelv leleknek hiv, megmarad. Nevezhetjuk egy energiafoszlanynak is, mindegy minek hivjuk. Talalkoztam mar mediummal illetve az elhunyt nagypapammal is sikerult kapcsolatba lepnem, szoval szamomra nem kerdes, hogy letezik egy olyan vilag, vagy dimenzio, amit a mai tudomany meg nem tud ertelmezni, de attol meg nagyon is valos.

2019. ápr. 12. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!