Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este már az ágyban feküdtem és egy videót néztem a tableten. Nagyon furcsa érzésem volt, mintha lett volna valaki a szobában, megmagyarázhatatlan, de tényleg úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Aztán hirtelen, minden előzmény nélkül a tablet kidobott a videóoldalról és a kezdőképernyő ugrott elő. Sosem csinált még ilyet. Ránéztem az órára és 22:22-t mutatott. Azért érdekes ez, mert mostanában vagy 11:11-kor vagy 22:22-kor valamiért mindig ránézek az órára. Van, hogy pont ebben az időben ébredek fel. Ami még furcsa volt, hogy abban a pillanatban, ahogy a tablet kidobott a videóoldalról és nem akart működni, a felettem lakók kutyája olyan ugatásba kezdett, mint még soha.2019. ápr. 9. 09:44
1/8 anonim válasza:
Felnőtt videókat, mi? Ne aggódj, a paranoia gyógyítható!
2/8 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha!
2019. ápr. 9. 11:22
3/8 anonim válasza:
Véletlen egybeesés. Velem még durvábbak voltak régebben, és láss csodát még mindig itt vagyok.
4/8 anonim válasza:
nem szereted ha néznek miközben magadhoz nyúlsz?
megértem.
5/8 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy hány óra van, bameg, hanem azt, hogy 2019-et írunk! Ez már rég nem a középkor.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy ha valakit nem érdekel az ezotéria, miért jön ide trollkodni?
Ennyire unatkoztok?
2019. ápr. 11. 18:32
7/8 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Normális választ adtam. Engem tavaj, hónapokig kísértett a 22:22, és mégse történt semmi...
Őszintén kérdező, most mit vársz, mit mondjunk?? Azt, hogy angyal szállt le hozzád, megbirizgálta a tableted,a szomszéd kutya ezt észrevette és bejelzett?? :D
8/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem érdekek? Attól, hogy nem hiszek benne, még nyitott vagyok a témára. Mindössze annyi történt, hogy 60 év alatt egyetlen olyan információ sem került a birtokomba, ami megváltoztatta volna a nézetemet. Sőt, amiben hittem (UFO-k), arról is kiderült egy rakás turpisság, ahogy elmélyültem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!