Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha visszamegyek az időben,...

Ha visszamegyek az időben, hogy össze jöjjek anyámmal akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Vérfertőzés? De az hogy ha akkor még nem szült meg? Vagy én nem fogok utána megszületni?

2019. márc. 30. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te leszel az apád vagyis létrejön egy időparadoxon, aminek következtében elpusztul a világegyetem.
2019. márc. 30. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda hogy ilyen elcseszett lettél
2019. márc. 30. 14:58
 3/8 anonim válasza:
Kevesebb Vissza a jövőbe filmet nézzél...
2019. márc. 30. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Elvisz a Doktor.
2019. márc. 30. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Megszűnik a tér-idő kontinuum és annak beláthatatlan következményei lesznek.
2019. márc. 30. 20:37
 6/8 Angelo84 ***** válasza:
100%

Te leszel Oidipusz király.

Viccet félretéve, ha érdekel, van egy nagyon jó kis film, amiben megelevenedik ez a dolog, amit kérdezel. A címe: Időhurok.

2019. márc. 31. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Vérfertőzés. Akár megszült már, akár nem, akkor is az anyád. Az hogy vérrokonok vagytok állandó, az nem változik, teljesen független az időtől. Ahogy nem lehetsz a saját apád se. Ha beleavatkozol a saját fogantatásodba, akkor még ha születik is gyerek, akkor az már nem te leszel, te egyszerűen meg se születsz.
2019. márc. 31. 21:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Teljesen összezavarodtam. Nem akarok az embereknek problémát okozni ezzel meg mostmár elhamarkodott döntésnek tűnik. A vérfertőzés engem nem nagyon érdekel mert jó nő azért mennék vissza az időben érte de ha elpusztul a világ akkor nem nagyon van hozzá kedvem. Köszönöm nektek!
2019. márc. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!