Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy ne helyezz...

Miért mondják, hogy ne helyezzünk el tükröt úgy, hogy ággyal szemben legyen és még a tükörképünket is látjuk az ágyból?

Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 23:38
1 2
 11/12 anonim válasza:

Komoly mennyire irják hogy átjáró. Én arról sose hallottam meg nem is gondoltam.

Bár elképzelhető.

Én amit hallottam egyik ami hasonló eze-ekhez ha meghal valakid akkor kell letakarni a tükröt , bár nem tudom pontosan miért.

Másik meg asszem feng shui-ban van vagy pedig egy babona. Ha tükröt teszel a szobádba akkor harmadik személyt vonzhat be a kapcsolatotokba.

2019. ápr. 22. 07:43
 12/12 anonim válasza:
Ki kéne próbálni...még egy csajnak (20 körüli - de beérném egy jó állapotú 40-essel is) - nagyon tudnék örülni (ffi 50) hármasban még úgysem voltam (már úgy értem, egyszerre, egyhelyen ágyban)
2019. ápr. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!