Miért mondják, hogy ne helyezzünk el tükröt úgy, hogy ággyal szemben legyen és még a tükörképünket is látjuk az ágyból?
Figyelt kérdés
2019. márc. 24. 23:38
2/12 anonim válasza:
Azért, mert éjjel az egy átjáró, a démonok átjöhetnek rajta. Én ezért semmilyen tükröt nem teszek a szobámba és a picikét lefordítva teszem el
3/12 anonim válasza:
#2- es Válaszírónak teljesen igaza van.
4/12 anonim válasza:
Azért, mert éjszaka, ha felébredsz, negijedhetsz a benne látott árnyaktól, tükörképektől. Ha nem vagy ijedős, nyugodtan tegyél tükröt.
5/12 anonim válasza:
Mert ha borzalmas kócos hajjal ébredsz és meglátod, nem lesz kedved felkelni.
6/12 anonim válasza:
Van egy elképzelés mely szerint a tükrök egyfajta átjáróként működnek, és főleg éjszaka átjöhetnek rajta a szellemek, egyéb entitások.
Nyugi, amúgy nyugodt szívvel tehetsz tükröt a lakásban akárhova. Bár ágy mellé nem célszerű, magamból kiindulva - Tuti hogy előbb-utóbb a reggeli kapkodásban, szaladgálásban összetörném :D De nem fognak rajta keresztül megtámadni, nem szivárognak át a tükrön az idegenek sem. Ez egy sima tükör, egy használati tárgy, se több se kevesebb.
7/12 anonim válasza:
Átnéztem a tükörrel kapcsolatos babonákat és arra jutottam, hogy a tükör nem árthat, ha egy másik tükör van vele szemben.
8/12 anonim válasza:
Mert átjáró a túlvilágból,és így átjöhetnek egyes nem kívánt látogató.
9/12 anonim válasza:
Egy üveglap mint átjáró, nem kicsit vicces. Rettegjetek az ablaküvegtől , meg a sörösüvegtől is.
10/12 anonim válasza:
Én fiatal koromban direkt raktam (szereltem fel) tükröt az ággyal szemben, és volt, hogy a fal és a plafon találkozásához is (ferdén)...aki kitalálja, miért, az szerelhet fel szintén (ha még fiatal....vagy bármilyen korú) ffi
néha nagyon szép démonok "jöttek át" rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!