Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szem a lélek tükre. Vélemények...

Szem a lélek tükre. Vélemények? Lent kép

Figyelt kérdés

[link]

Válaszokat előre is köszi.

Az utóbbi időben vettem észre, hogy igazán meg változott a szemem(párhuzamosan a lelki fejlődéssel, rengeteget olvastam, különféle ébresztő és hála ébresztő konyveket.

És az óra vettem észre hogy, a rengeteg lelki sérelem ellenére újra ragyogás van a szememben. És tanultam az arcrol és szemből olvasni.

Most viszont a TI drága véleményetekre vagyok kíváncsi :)

megegyszer köszi :)

legyen csodálatos napotok / éjszakátok

20l

2019. márc. 19. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Ez a szem a lélek tükre nem egy szó szerint értendő dolog. Arra utal hogy egy ember tekintetéből jól lehet következtetni a pillanatnyi állapotára, ha valaki ért a mimikához.

A második képen például tényleg csak úgy ragyogsz, de ehhez sokat tesz hozzá a mosolyod is (még ha el is van homályosítva :) )

2019. márc. 20. 01:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Őszintén? Az első képtől, ami a fő kérdésedben szerepel, konkrétan megijedtem, mert annyira közeli. Még tegnap láttam, nem is kommenteltem róla inkáb semmit. A többit csak most. Ezerszer jobb képek, így legalább látni a vidámságot a szemeidben. Az, hogy a lélek tükre volna, azt nem lehet kijelenteni. Vannak nagyon szép szemű emberek, de mégis rosszindulatúak, gonoszak, szarkavarók. Amit látok a szemeidben, annyi, hogy tiszta és szép a tekinteted. (Ja, és hogy kialudtad magad.) :))
2019. márc. 20. 13:52
 13/15 anonim válasza:

Szerintem tök átlagos barna szemed van. Én semmi különlegességet nem látok benne. Az emberek többségének hasonló. Nekem zöld :))

Amúgy aranyos lánynak tűnsz.

2019. márc. 20. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagy magaddal... Egyébként látszik, hogy még fiatal vagy, friss, üde a tekinteted.
2019. márc. 23. 12:35
 15/15 anonim válasza:

Szerintem is gyönyörű szemed van!:D

Nagyon szépen csillog. És szerintem is szebb vagy smink nélkül:)

17/l

2019. márc. 27. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!