Mi baj lehet vagy miért lát a mamám az ablakba embereket maga mellett virágokat levendulákat?
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 20:55
1/11 anonim válasza:
Valószinűleg ha a mamadrol van szo akkor ez egy idos kori betegseg. Valamilyen pszichiatriai betegsegrol lehet szo. Esetleg egy pszichologust vagy egy pszichiatert keressetek fel.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak hát már 94 éves
2019. márc. 19. 21:01
3/11 anonim válasza:
Mióta vannak ilyen látomásai?
Egyébkënt jól van, eszik rendesen?
4/11 A kérdező kommentje:
Hát hónaponta utánna van mikor 2 hónaputan elő jön neki mikor,hogy “forog” az agya, eszik rendesen és inni is sokat iszik! Régen volt neki hasnyálmirigy gyulladása és akkor volt ez neki,hogy ilyenek voltak neki és hát sajnos ki mászott az ablakon de kórházba is volt és akkor helyre hozták de,hogy most ugyan ez vissza jöhetett-e neki azt nem tudom
2019. márc. 19. 21:48
5/11 anonim válasza:
Az azért megnyugtató, h eszik-iszik...
Eleve már az h 94 éves, ilyen korban sajnos sokminden előjön.
Mentális zavar lehet, de orvos jobban meg tudná mondani.
6/11 A kérdező kommentje:
Egy a baj,hogy a háziorvos kb szarik rá,hogy mi van vele már ilyen helyzetbe el hívtuk meg mérte a vérnyomását és csak annyit mondott,hogy ezt el kell így viselni!
2019. márc. 19. 22:25
7/11 anonim válasza:
Igen,lehet hogy idöskori mentális betegség ,vagy hasonló baja lehet a mamádnak.
Ez sztm nem a háziorvos szakterületen.
8/11 anonim válasza:
Nem artana nezni egy labort, pl. Alacsony natrium szint is okozhatja
9/11 anonim válasza:
8-as komolyan 94 éves korban az alacsony Se na-ra gondolsz elsődlegesen a hallucinaciók háttérben? ...
Kérdező: ilyen idős korban sajnos a demencia jelei lehetnek, főleg ha memória zavarokkal is társul. Persze még számos más eshetőség is van, de én erre tippelek. Ez nem jelenti azt, hogy bizonyos gyógyszerekkel ne lehetne javítani ezen a problémán. Háziorvos utalja be neurológiai vizsgálatra.
10/11 anonim válasza:
Utolso: elottem levok mar leirtak ugyanezt, igy en az egyik legegyszerubbet mondtam, amit barhol meg lehet nezetni. De orulok, hogy hozzajarulhattam, hogy aznap is bele tudtal kotni valamibe, igy tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!