Mit jelent, folyamatos szivek rajzolódnak ki a kávémban, mosogataskor a vizcseppekböl az edényeken, edények mellett?
Par eve megy ez. Regen azt hittem , hogy szerelem jön stb de megpróbáltatások elött törtent mindig .
Miert van ez? Ki üzen?
1. látod! Mondtam hogy hülyeségeket írsz!
nincs mindennek magyarázata, nincs mindenben olvasat.
Az is érvényes, ha azt mondod fogalmam sincs.
kérdező, ha jelként fogod fel akkor az összefüggések és együttes előfordulásokból tudod kitalálni mit jelez előre.
Nem tudok többet mondani ennél.
Félted a Gyermekedet Valakitől? Érzelmileg Megzsaroltak? Valamelyik Rokon Valamiért Haragudhat esetleg?
(Gyermek Apja, Nagyszülők, Barátok, Ismerősök, Régebbi Munkatársak, Osztálytársak - esetleg Hatóságok...?)
Súlyos Betegségen eshetett át a Kicsi - vagy Baleset Érhette Váratlanul?
Ui: 1-es válaszoló voltam.
Őrangyalaink gyakran vissza-visszatérő szimbólumokkal próbálnak üzenni nekünk. Az Angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis, gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy a képzeletünk játékainak tartjuk őket.
Saját életedet Te ismered legjobban, szimbólumaidat csakis Te tudod a legjobban megfejteni, hallgass belső hangodra, az tévutra sohasem vezet.
Fordíts figyelmet a vissza-visszatérő gondolataidra, ötleteidre, hisz azok válaszok az imáidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!