Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha bármilyen szupererővel...

Ha bármilyen szupererővel rendelkeznéhettek de csak eggyel mi lenne az?

Figyelt kérdés
Itt csak a képeség pozitív tulajdonságai vannak nincs olyan hogy pl meghalsz mert bele teleportálsz az atomokba meg ilyenek bármi jöhet ;)

2019. márc. 9. 17:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Telekinézis
2019. márc. 11. 10:54
 32/43 Kirisuto válasza:
Én lélek manipulációt választanék. Ezt úgy kell érteni, hogy a lélek energiám akár nagyobb hányadát a fizikai testemen kívülre tudom vinni anélkül, hogy lebénulnék vagy eszméletemet veszteném. Majd tudnám akár az alakját, a sűrűségét, az egyéb tulajdonságait változtatni. Így tudnék vele akár saját alakos pajzzsal megvédeni magam, a lélek manipulációval extra kezekkel tudnék akár hatékonyabb munkát végezni és ha eleget gyakorolnék, akár azt is kitanulhatom hogyan tudom úgy manipulálni, hogy közben robbanást idézzek elő. Ezt a részét végtagoknál lenne hasznos, mert láb alatt plusz lökéshullámmal tudnék előrehaladni, kezelnék meg ütések közben vinnék be 1-2 nagyobb ellencsapást.;) Persze az elején sokat bénáznék vele, meg lehet egy kicsit balesetveszélyes is lenne, de örülnék neki.:D
2019. márc. 11. 12:27
 33/43 Helpforme válasza:
Ezen te nagyon sokat gondolkodhadtál de nekem is megtetszet a lélekmanipulácio.:D
2019. márc. 11. 17:23
 34/43 Kirisuto válasza:
Köszi, örülök, ha tetszik.😊 Vannak azért más képességek is, amiket kigondoltam, de ez az, amit álmomban is használok. 😉
2019. márc. 25. 18:22
 35/43 anonim ***** válasza:

Idő manipulálása. Megállítani, utazni benne, és belelátni a múltba vagy a jövőbe, kb úgy, mint a Man in Blackben a csávó. Az menő lenne. Dogaírásnál a jövőbe vagy a múltba nézek, ahol kinyitom a füzetet és elolvasom a megoldásokat.

Vagy szupererő és ellenálló képesség.

Vagy gondolatolvasás.

Vagy telekinézis.

Vagy úgy varázsolnék, mint a Harry Potterben. Vennék varázskönyveket, a fontosabb bűbájokat és rontásokat megtanulnám. Senki sem kötözködne velem, plusz sokkal egyszerűbb lenne az életem. Biztos eljárnék segíteni az embereken, álruhában az éj leple alatt. De magamon is segítenék vele.

2019. ápr. 25. 08:39
 36/43 anonim ***** válasza:

Az hogy ha le írom hogy eggyel akkor azt egy gy-betűvel tudjam le irni :D Bocsi csak muszály volt :D

Az idő abszolut irányitása! Szerintem ez a leghasznosabb mind vészhelyzetben mind az élet általános területein szakaszain!

Iskolai tanulmányok, munkavégzés, több szundi (csak annyit csinálsz hogy a saját sejtjeidnek az idejét meg állítod meg magat az időt is és nem öregszel (fu ez akár halhatatlanságát is adhat és az emlékekkel sincs gond mert az agyadban is magát az emlékekért felelős területeken be állítod és már emlékszel is)) lotto, szerencse játék, és ami biztonságosabb részvények! Befektetések, minden amiből több milliót is könnyen szerezhetsz! esetleg valakinek az álcsibitasa

Oké ez most gonosz lesz :D de! Mivel látod a jövőt ezért tudni fogod hogy kisebb nagyobb cselekedetek milyen hattásal lesznek a világra könnyen létrehozhatsz olyan szituációt ahol az adott személy beléd szeret

Jo időben vagy jo helyen ahol épp ő bajba esett, vagy életveszélyben volt (persze ezt csak ő és a körülötte levők hiszik igy de te tudod mi miért volt...) :D mondtam hogy kicsit gonosz lesz de ha nem csak pár alkalomra akarod használni hanem pl egy egész életre őt akarod akkor gondolom nincs semmi gond! Sőt belenézhetsz a jövőbe hogy tényleg együtt lesztek!

Jah és ami más szempontból nagyon jo lenne; vissza tudnál menni a törtenelmi eseményekre pl keresztrefeszités, buddha megvilágosodása, arthur király valóban létezett? Vagy más mitológiai személyek, lények!

De még akár a vilagteretésekorra is vissza mehetsz (nem tom talán egy parhuzamos ido rést hozol létre amiben biztonságban vagy (van levegőd, teged, megfelelő gravitáció, és nem fenyegetnek a különböző radioaktív sugarak, anyagok, a hatalmas energia, gravitációs erő, stb)

De persze jobb a törtenelmi eseményekbe nem bele avatkozni (pillangó effektus, gondolom a saját létezésed igy nem tudod eltörölni mivel te irányítod az időt ezért az alternativ idő vonalakat vagy paradoxonakat is tudnád kezelni meg mondjunk Visza is tudnád csinálni de persze sok munkával járna)

Inkabb a jövök megismerése, lotto, tőzsde, és valami jo kis kalandos helyzet megteremtése ahol enyém lesz a lány :D

2019. ápr. 25. 12:18
 37/43 anonim ***** válasza:
Gyógyítani a kezemmel és tárgyakat mozgatni vele! Minden vágyam! Ez kettő tudom, de ez a belső vágyam ha lehetne ilyen! 😊
2019. máj. 12. 20:23
 38/43 anonim ***** válasza:
Az alkotás erejét, így a lehetetlen is valósággá válna. Pl csettintek egyet és előttem lebeg egy fiolában egy vakcina a rákra vagy egyéb gyógyíthatatlan betegségre. Vagy csettintek egyet, és megvan nekem a vezetéshez szükséges tudás és a jogosítvány is. Vagy megint csettintek, és nincs több éhezés.
2022. jún. 2. 09:11
 39/43 anonim ***** válasza:
érintéssel gyógyítás (bármilyen betegség, bőrhiba stb...)
2023. febr. 22. 14:13
 40/43 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam az érintéssel gyógyításon, de iszonyat kimerítő lenne. Gondolj bele, ha te vagy az egyetlen ember, aki erre képes, akkor nem tehetnéd meg, hogy ne használd folyamatosan, mert sajnálnád, hogy úgy halnak meg emberek, hogy egy érintéssel segíthetnél rajtuk. Ehhez vedd hozzá, hogy világszerte csak a rákban 10 millióan halnak meg évente, az azt jelenti, hogy napi 27 000 gyógyítást kellene elvégezned, hogy megmentsd őket, ami már képtelenség, és akkor még ott az összes többi betegség. Nem lenne olyan, hogy három-négy napra kikapcsolódsz és elmész nyaralni, mert azalatt százezer ember meghal. Inkább azt választanám, amit a 38-as írt, annyi különbséggel, hogy ne csettintésre működjön, mert elég hirtelen haragú vagyok, és a fél város kihalna mellettem, hanem mondjuk leülve 10 percig kelljen koncentrálni, hogy meglegyen az adott teremtés.
2023. febr. 22. 19:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!