Gyerekkoromban mindig repülni vagy teleportálni akartam. Most felnőtt fejjel már úgy érzem praktikusabb lenne ha néha láthatatlanná tudnék válni. És igen, nem biztos, hogy jóra használnám...
2019. márc. 9. 19:04
12/43 anonim válasza:
Halljam az emberek gondolatait, és értsem az állatok nyelvét.
2019. márc. 9. 19:08
13/43 anonim válasza:
Telekinézis, így ha repülni akarok akkor csak felemelem magam, de tárgyakat is tudnék mozgatni :D
2019. márc. 9. 19:10
14/43 anonim válasza:
Jövőbe látás, de csak azt látnám amit én akarok. A halálomról és egyéb rémséges dolgokról vizionálni folyamatosan nem lenne buli.
Tudnám előre a lottószámokat, az így nyert pénzt mindig abba fektetném, ami éppen nyereséges és időben kiszállnék belőle.
Vagy
Hallani mások gondolatait. Szintén irányított módon. A mindenféle locsifecsi zsibongás sem valami nyerő.
2019. márc. 9. 19:14
15/43 anonim válasza:
Mások gondolatainak olvasása és irányítása.
2019. márc. 9. 19:39
16/43 anonim válasza:
Korlátlan időmanipuláció (megállítás, előre, vissza tekerés). Nagyon sok mindent helyre tudnék hozni amit elrontottam. Bizonyos eseményeket is megakadályozhatnék (pl: 1. Világháború kitörése stb.). Megnézhetném milyen a távoli jövő és visszautazhatnék a múltba is.
2019. márc. 9. 20:14
17/43 anonim válasza:
Átoktörés és magammal kezdeném
2019. márc. 9. 20:30
18/43 anonim válasza:
"Halljam az emberek gondolatait, és értsem az állatok nyelvét."
Mikor nincs tv adás csak a súgás és az a furcsa szürke kép na az olyan lehet :D
2019. márc. 9. 20:32
19/43 anonim válasza:
egy olyan képesség ami akkor működik amikor akarom szóval ki-be tudjam kapcsolni lássam a jövőt és annak a végtelen alternativumát és megtudjam változtatni igy előre láthatnám és akár meg akadályozhatnám a katasztrófákat és kényem kedvem szerint befolyásolhatnám a véletlen/sors szerű eseményeket főleg az ilyesmit! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!