Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vette el mellölem az Isten?

Miért vette el mellölem az Isten?

Figyelt kérdés

Valószínű meghalt a macskám.

A napokban eltűnt, egyik nap azt álmodtam, hogy nyávog szinte már sír az erkélyemen,hogy engedjem be és felébredtem. Akkor eszméltem rá hogy baj lehet mert már 2napja nem jött haza.

Tudom van akinek csak egy állat, de nekünk családtag volt 7éves volt szinte mellete nöttem fel, az első és az utolsó háziállatom volt. Felelősséget vállaltam érte, de mégsem vigyáztam rá kellően.

Valaki a környéken mérgezi és ki lövi a macskákat.

A napokban találtam rá 4macskára különböző árkokban miközben kerestem őt és a másik macskánkat ennek 2hete.

Több környékbelivel beszéltem hetek óta eltüntek az állataik.

Egyik utcabelinek a kutyája pusztult el semmi előjel nélkül.

Az én macskám semjött haza... Már lemondtam róla, hiába keresem nincs többé.

Szinte biztos hogy nem él, mert a másik az utcáról befogadott macskánk is eltünt.

Ma azt álmodtam, hogy keresem és egy ház elötti árokba volt és ott feküdt, de felébredt.

Érzem, hogy nem él már. Nem tudom körül írni ezt az érzést, de biztosan tudom, hogy ezt csak azok és akkor érzik akiknek valoban egy komoly kötelék alakul ki a háziállatuk közt.

Miért vette el tölünk az Isten?

A legjobb barátom volt nagyon szerettük.

Rengeteg dolgon mentünk keresztül a családdal ez alatt a 7év alatt, ő kitartott melletünk és mi is mellete.

Miért kellet így elmennie?

Úgy érzem mintha egyedül maradtam volna....

Tudom, hogy ezt csak az érzi át, akinek egy kisállat nem csak állat, hanem valóban szinte már családtag.

Vajon miért pont most?

Miért így?

Hogyan tudnék 7évet csak úgy lezárni?

2019. márc. 3. 16:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tudod, eleinte sajnáltalak, mert (amennyire csak tudtam) átéreztem a helyzetedet. Megértem, hogy ennyire fontos volt neked a cica.

De akkora tapló gyökér vagy, hogy majdnem az én pofám sül le.

A cicát sajnálom. De te meg így jártál.

2019. márc. 6. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!