Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez miért van? Kérdésed túl...

Ez miért van? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

A hét elején néztem egy filmet, amibe kék lepkék vannak.

Aznap délután a lányom kapott egy kis ajándékot amibe pont ugyanolyan kék lepke van csak műanyag.

A másik, van az ablakomba egy virág ami már évek óta nő,de nem virágzik. Tegnap eszembe jutott, hogy felrakom ide hátha valaki ismeri, hogy milyen fajta.

Erre mit látok?

Valaki feltette ide a kérdést, hogy ez milyen fajta virág.

Pont ugyanazt ami az enyém az ablakba, csak az ővé virágzik.

Véletlen lenne?

2019. márc. 2. 06:05
 1/3 anonim válasza:
100%

Tele vagyunk mind véletlennekkel

Én 5 éve élek ebbe

Nekem ez minden napos

De olyan szinten hogy néha félek néha fel se tűnik már

Amióta megismertem a páromat azóta vannak ezek a véletlenek

A párom mesélt róla hogy neki óvodában kezdőtt azzal hogy

Az óvodába egy játékrol beszélt a többi gyerek a barátom annyira erősen 'koncentrált' hogy ő is ilyen játékot szeretne hogy délután az anyukája úgy várta haza hogy ott volt az ajándék

Iskolás lett és elkezdett kísérteni nála a 6 ös szám ez a mai napig így van bármibe ott van ha össze adja a születési dátumat

Ha a nevnapi dátumát a megismerkedésünk dátumát az időt bárkire bármire ránezz látja

Egyik nap a mámaja mangós sütit sütött

Másnap mangós reklám

Mangos hirdető tábla az utcán

Ha telefonon elkeztunk beszélni egy témarol másnap a Neten megjelent róla több hirdetés is a barátok azt az elméletet találta ki erre hogy biztos lehallgatnak minket

Hülyeségbol kipróbáltuk a kutya táp kutya kaja szóval semmi másról nem beszéltünk telefonon csak erről és másnap felugtott a chapi pedigreeek

Az elején amikor ezeket elmeselte én is véletlennek titulátam be de napi szinten vannak nála ezek a jelenségek

Mi ezt nem véletlennek nevezzük

Párom úgy hívja hogy minden az ő fejemben létezik mindent és mindenkit aki ami körülveszi az nem létezik és szerinte engem is csak ő talált ki hülye elmélete

2019. márc. 2. 06:24
 2/3 anonim válasza:

6 órakor küldtem

24 kor 2 +4=6

2019. márc. 2. 06:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,ez csak véletlen.
2019. márc. 3. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!