Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Démonidézés? Isten mit szól...

Démonidézés? Isten mit szól hozzá?

Figyelt kérdés
Szkeptikus vagyok a szellem/démon idézéssel kapcsolatban, viszont találtam ilyen szöveget, meg instrukciókat hogy mit kell mondani/tenni, és tényleg csak a kíváncsiság vezérelne, rossz szemmel nézi ezt Isten? Tényleg nagyon érdekel, mert mindenhol azt olvasni hogy jaj óva intenek ettől, engem viszont tényleg érdekel, hogy ha egyedül megpróbálnám akkor történne valami. Elhagyna ezért Isten?

2019. jan. 28. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Isten nem létezik, démonok nem léteznek, nem szól hozzá semmit. Köszheló
2019. jan. 28. 19:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, megnéztem a videót, akkor tehát ez az egész okkultizmus meg démonok nem kitalált dolgok. Örülök, hogy felnyitottátok a szemem és óva intetek ettől, semmiképpen sem fogok még csak kíváncsiságból is idézéssel szórakozni.

Csak olyan csábítóan hangzott mikor olvastam valahol, hogy bármit kérsz megad, pénzt pl.

2019. jan. 28. 20:27
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Örülök, hogy meggondoltad magad. Semmiképpen se felejts el hálát adni Istennek a kapott figyelmeztetésért! Én biztosra veszem, hogy nem a véletlen műve volt, hogy ma ide tévedtem. Istennek jár a köszönet!

Igen, csábítóan hangzik, pont ez a lényege. Csakhogy nagyon rossz ajtón kopogtat, aki onnan bármit is kér.

És ráadásul erre senki nem szorul rá. Jézus azt mondta: "...jól tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt kérnétek tőle." (Máté 6:8)

"...Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van. Hanem KERESSÉTEK ELŐSZÖR ISTENNEK ORSZÁGÁT, ÉS AZ Ő IGAZSÁGÁT; és ezek mind megadatnak néktek." (Máté 6:32-33) [link] Ha esetleg szeretnél Bibliát olvasni, itt több fordítást is megtalálsz.

Minden jót kívánok neked a továbbiakban! :)

2019. jan. 28. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Démont idézni a sátánisták szoktak. [link] De nem rossz emberek ahogy a démonok se gonoszak. :)
2019. jan. 29. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!