Van valami módszer/varázslat/psycho trükk/ima hogy segítsen elérni azt akit szeretek?
nem azt akarom hogy hess huss meg legyen fosztva a szabad akaratától érzelmeitől és szeresen engem hanem egy kis pluszt szerencsét áldást hogy elérjék az érzelmeim őt és hogy mellette lehessek
infó
jelenleg más országban él
én 20F ő 21L
egyikünknek sem volt még komolyabb kapcsolata
de én megkedveltem igazán őt azonban jelenleg 2 nagy probléma van 1. nem tudom ő hogyan érez irántam 2. ha tudnám is jelenleg több száz km választ el minket
szóval jó lenne egy kis segítség hogy minden jól menjen vele
azt még hozzá tenném hogy minden nap fanatikusan tanulok, dolgozok, edzek hogy elérjem egy nap (nem várom csak úgy a számba a túros buktát :D)
mert eddig úgy voltam hogy szinte bele sem kezdtem a dolgokba vagy ha belekezdtem bármibe is abba hagytam volna egy idő után...
Varázslat: Bátorság
Fel mered adni a félelmet, hogy megkérdezed mit érez iránta?
Mered vállalni a következményeket bármit is mondjon?
Ha hasonlóan érezték fel mered adni a jelenlegi életed, hogy vele lehess?
Ha nem érezték hasonlóan el mered engedni őt és az iránta érzett élet?
Te oszt rohadtul önző egy állat vagy, ha másra rá akarod kényszeríteni az akaratodat, waze! Méghozzá úgy, hogy őt megfosztod a sajátjától. Eztet a biblilyába vagy a templonba taníccsák?
Egyébként a kérdésedre a válasz: NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!