Ti tapasztaltatok már olyat, hogy amikor meghalt egy közeli hozzátartozótok, akkor történt körülöttetek valami, pl. magától megrepedt egy pohár vagy leesett egy kép a falról?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 10:07
11/13 A kérdező kommentje:
Keresztapám halála után egyszer a borotválkozókészletéről álmodtam. Másnap épp mentünk a házába, előszedtük a borotválkozókészletét és találtunk benne egy ötezrest. Valószínűleg amikor kórházba ment, akkor tette bele hálapénz gyanánt (25 éve volt ez), és benne felejtette.
2019. jan. 28. 20:05
12/13 anonim válasza:
Anya egy éve halt meg.
Elbúcsúztam tőle a kórházban. Apával elmentem hozzájuk. Leültem a helyére, úgy ahogy ő szokott. Beszélgettünk. Egyszer csak leesett anya kis hamusa, millió darabra tört. Mondta is apa, hogy na most ment el anya. Nemsokára jött a telefon.
13/13 csingilingg84 válasza:
Szeretett nagyikám miután meghalt, nem sokkal később azt álmodtam, hogy azt mondta "Szólj anyának, hogy hívni fogom". Nem ijedten meg vagy ilyesmi, mert szoktam én ilyeneket "látni" többször is. Aztán egyik nap ültem a konyhában és megszólalt a mama telefonja (már egy éve elhunyt szegénykém), elfelejtettük megszüntetni a telefonszámát. Hát majd összeestem, úgy megijedtem. De csak egy idősebb ismerőse hívta, aki nem értesült a dologról. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!