Éreztétek már a belső szerveiteket?
Figyelt kérdés
Szioveszter este éreztem
Az egész érhálózatomst
Az izmaimat
Az izületeimet
Gyomromat
Beleimet
Tüdőt
Éreztem a pulzálásukat továnná amikor beraktam az internetről mindenféle “kamu” csakratisztító meg buddhista zenéket éreztem az ereimben a rezgésüket.
2019. jan. 1. 08:24
1/9 A kérdező kommentje:
Valami belsőt is éreztem ami egyik szervem sem volt de bennt volt amikor levegőt vettem megváltozott énn léleknek neveztem el mert akkor változik amikor lélekzek.
2019. jan. 1. 08:26
3/9 anonim válasza:
A drog rossz, aki drogozik az rosssz, értem ? Az alkohol is rossz, aki alkoholt fogyaszt az is rossz, értem ?
5/9 anonim válasza:
persze hogy érzem elvégre van idegrendszerem csak mivel már több mint 20 éve érzem folytonossá vált ezért nem olyan intenzív de persze ha kőkeményen drogoznék vagy innék akkor érezném :D még az agyamban lévő neuron hálózatokat is sőt a szürkeállományt is
6/9 anonim válasza:
Ha kamunak tartod a csakratisztitast, akkor minek hallgattad meg?
8/9 anonim válasza:
Én az összes sejtemet érzem. A tenyeremben folyamatosan vibrálást érzek (nem az erek lüktetéséről beszélek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!