Nektek a kisbabátok, melyik belső szerveiteket, szerette ütni, rugdosni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 18:15
1/9 anonim válasza:
Egyik sem matatott befelé, kifelé tolják a feneküket és a láb- és kézmozgások is kifelé vannak. Sosem fájt a maguatmozgás egyikkel sem.
2/9 anonim válasza:
25 hetes vagyok, egyelőre a hólyagomat szereti böködni :D
3/9 anonim válasza:
27 hetes vagyok, de csak időként a húgyholyagomba rúg bele egyébként feszíti az oldalam legtöbbször,ahogyan kinyomja magát. De imádom minden egyes kis mozdulatát!😍
4/9 anonim válasza:
A hólyagomat, medence csontomat és a bordáimat rugdosta, boxolta :)
5/9 anonim válasza:
Nekem elég hamar befordult fejjel lefelé, és onnantól a bordámat rugdosta állandóan :D
6/9 anonim válasza:
A bordám rúgdosta, odafeszítette a lábát, de csak ritkán.
Viszont a hólyagom sosem. A 9 hó alatt sose kellett kimennem éjjel.
7/9 anonim válasza:
36 hetes vagyok, nekem a hólyagom van legtöbbet porondon. Éjjel rendszeresen rátelepszik. Néha a bordáim is kapnak, de eddig egy-egy kivétellel soha nem fájt a magzatmozgás. Inkább édes volt, ahogy kidugta a popsiját vagy a sarkát.
8/9 anonim válasza:
Jofej gyerekem van, o siman a semmit nyomta kifele. Vagyis ott éppen nem volt semmim ahol kinyomta magat, holyagomra se járt. 🤷♀️
Az az egy mozgasa volt kellemetlen, amikor befordult.
9/9 anonim válasza:
Nekem is csak kifele nyomkodta magát
De annyira hogy egy ponton 10hónappal később is ha megnyomom fáj
Szétnyomta az izmomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!