Nektek a baba, iker babák, a pocakotokba melyik belső szerveiteket rugdossák, ez fáj nektek?
Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 20:25
1/6 anonim válasza:
Változó, egyelőre nem fáj, de még csak 23 hetes vagyok. Anno a lányom farfekvéses volt, a húgyhólyagomat eltalálta gyakran, ez se fájt, a végén se, csak hirtelen pisilnem kellett tőle :D Inkább az tud kellemetlen lenni, amikor nyomja ki magát, de az is csak ilyen feszítő érzés.
2/6 anonim válasza:
Sosem fájt egyikkel sem a mocorgás, max a bőrömet feszítették kicsit kellemetlenül.
3/6 anonim válasza:
A hólyagomat ha eltalálja akkor eléggé problémás mert azonnal pisilnem kell.
Még ha kinyomja a popiját vagy a térdét akkor az eléggé feszül, de kimondottan az sem fáj.
38hkm
4/6 anonim válasza:
Nekem a bordamon szokta a terdet csusztatni boda ala majd fole ezzel jatszik. Nem mondanam kellemesnek neha roppan is :D
Plusz mikor kitolja a feneket mindig ugyan ott na az mar kellemetlen :/
5/6 anonim válasza:
Nekem is a hólyag volt a problémás mind a két terhességemnél.
6/6 anonim válasza:
Nekem sosem rugdosott befelé. Inkább elől ficánkolt. Ez nem fájt, néha csak kellemetlen volt, hogy húzódott a bőr és olyan érzés volt, mintha "már nem bírná tovább" a nyúlást.
Úgyhogy semmi hugyhólyag meg semmi szerv rugdosás nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!