Bármilyen színű gyertyát gyújtok meg mindegyik kis lángon ég de ha egy fehéret gyújtok meg magas a lángja és szó szerint egyenes. Meg sem mozdul. Mit jelent?
Az, hogy gyertyád mekkora lánggal ég, függ a sztearin és a festék minőségétől.
A fehér gyertya világításra való, tehát magas lángú.
A szines gyertya inkább meghittséget sugároz, ezért nem kell, hogy akkora lángja legyen, mint a fehérnek, hiszen nem az a lényeg, hogy minél nagyobb világosságot adjon, hanem melegséget. (Nem hőt!)
"Ki mondta, hogy megszallta valami a u gyertyaimat? :)"
A kategória besorolás miatt gondoltam. B)
"Az Ezoterianak semmi koze nincs elsosorban a szellemekhez..."
Ezt nagyon is rosszul tudod! Hiába egy gyűjtő kategória az ezo egyik főága a szellemek.
"A kerdesemre a valasz nem erre iranyult.".... "Vegre egy ember, aki nem kotekedni jar ide!"
Egyrészt következtetés, mivel nem a tudomány kategóriában van feltéve, másrészt ki kötekedett veled??? Én is és az előttem lévő is normális választ adott. Az utánam lévők sem írtak semmilyen alpáriságot. Mennyire lehetnek sértődékenyek azok, akik ide, ebben a kategóriában tesznek fel kérdéseket? 🤔
Ha érdekelnének a pontszámok és aszerint írnám válaszom, mos sírnék.
.
A lepontozóknak írom:
a szines gyertya lángja azért alacsonyabb, mert a színes gyertyák vonzzák a szellemeket, azok a lángra ülve melegednek. Ráülésük lenyomja a lángot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!