Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A vonzástörvénye igaz?

A vonzástörvénye igaz?

Figyelt kérdés
Ha igen írja le valaki hogy a legjobb alkalmazni. Megnéztem a filmet. Akkor jol értettem leírom az eletem h hogyan akarom h kinrzzen ugy h ugy irom mintha már azt élnem es hiszek benne meg minden es halakodom amim van meg cselekszem es idővel megkapod. Dolgokat is így tudok bevonzano pl személyt? Esetleg párkapcsolatban is segíthet vagy regi bsrst felkutatásában?
2018. nov. 23. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Szia(sztok)!

A titok titka az, hogy a titok valójában nem is titkos. Ez egy egyszerű korunkbeli kitaláció semmi több, bármennyire is állítják a kvantumfizikából egyáltalán nem következik a vonzás törvénye. A vonzás törvénye pedig a könyv szerint azt állítja, hogy érzéseink, gondolataink mágneses energiahullámként terjednek a testünkben és a környezetünkben akár nagyon messzire. Ezek a rezgések kölcsönhatnak az univerzum rezgéseivel, ami által az utóbbiak a miénkkel azonos energiaszintre állnak be. Ebből logikusan következik (?!), hogy ha az érzéseink, gondolataink negatívak, akkor azokat negatív események fogják követni az életünkben, de a pozitív gondolatok legalább pozitív élményeket vonzanak. A hasonló hasonlót vonz. Ráadásul mindig, mindenkivel, minden körülmények között működik.

Akkor ezek alapján Nincs olyan, hogy baleset, vagy véletlen egybeesés, mindenért TE vagy a felelős. Ha nyomor van körülötted annak is TE vagy az oka a mérgező, negatív gondolataiddal.

A jó hír viszont az, hogy ha megfelelően(!?) módosítod a gondolataidat és emiatt az érzéseidet is, akkor elérheted, hogy az univerzum pozitívan jelezzen vissza a környezetedben és ezáltal bármi, amit kívánsz teljesülhet! Csak kérned és hinned kell és bármit megkaphatsz!

A könyv szerzője természetesen a vonzás törvényének tulajdonítja sikerét, szerinte a pozitív gondolatai vonzották magához a pénzt. Nem lehetséges, hogy INKÁBB annak köszönheti a dolgot, hogy megírta a könyvét, majd kiadta? Ahogy ÁLTALÁBAN az írók csinálják...? Az UTÁNA, tehát miatta érvelési hiba igen erősen jelen van. "A Titok"-ban hívő azt mondja erre, hogy "Azért történt, mert erősen gondoltam rá, hittem benne.", ehelyett azonban a nyilvánvaló magyarázat az, hogy "Azért történt, mert megdolgozott érte.

2018. nov. 24. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Jogos a lepontozásom, hiszen nem említettem a gravitációs vonzást, csak a mágnesest.
2018. nov. 24. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Kizárnak tartom, hogy leírnám, ha tudnám. Ezek olyan titkok, amit senki sem oszt meg másokkal. Neked kell megtenni azt az útat, s ha végigjárod, te is hallhatsz majd róla. Gondolom a szerző egy apró, mégis lényeges információt elhallgatott.
2018. nov. 24. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!