A feleségem elhagyott, de mindenféle spirituális módszer szerint vissza fog hozzám jönni, hogy van ez?
Szeretném leszögezni, hogy alapvetően én a materiális világban élek és nem hiszek feltétlenül az ilyesmiben. Ugyanakkor el tudom fogadni, hogy vannak a világunknak olyan részei, amelyeket még nem fedeztünk fel, vagy nem mindenki fedezett fel. Így tehát nyitott vagyok.
Szóval a feleségem elhagyott. Konkrétan megnevezett probléma nincs. De nagyon ki van rám akadva. Elég csúnyára sikerült, nem voltam képes időt hagyni neki és békénhagyni, belefolyt a család is stb... Jelen pillanatban hallani sem akar rólam és szét is költöztünk már. Én persze kétségbe estem és fűbe fába kapaszkodtam, szintén csak alacsonyodtam a szemében ezzel is.
Amiről viszont nem tud: készítettem horoszkópot, voltam látónál és alkalmon is. Mind a 3 esetnél 100%-osan az a megerősítés jött ki végül, hogy engem szeret és vissza fog hozzám jönni. A legfélelmetesebb a látó volt. Én jogászként ott voltam egy látónál, Önmagában vicc. De tényleg semmit az ég világon nem mondtam neki. Erre konkrétan vázolta a teljes problémát, majd azt is, hogy a feleségem végül engem fog választani. Horoszkópnál szintén nem mondtam semmi előzményt, és elég pontos kép jött ki a jelenről, a jövőképet pedig már említettem. Szeretném elkerülni azt, hogy naív ábránodkba tartsam magam és arra várjak, ami lehet, hogy soha nem fog bekövetkezni. De! Még, az aki szerint hülyeség is az egész... azért elég érdekes számomra,hogy mind a 3 helyen ugyan az a végeredmény jött ki... Vélemény?
A lehúzó, és lefikázó véleményeket kérlek hanyagoljuk. Csak olyan érdekelni, aki jártas az ilyesmiben vagy konkrét tapasztalata van.
Köszönöm
"Úgy látom komoly problémák vannak az értő olvasással: "A lehúzó, és lefikázó véleményeket kérlek hanyagoljuk. Csak olyan érdekelni, aki jártas az ilyesmiben vagy konkrét tapasztalata van.""
NEKED vannak komoly problémáid az értekezéssel! Milyen választ akarsz igen vagy nemet? Ennyi elég neked? Megerősítsük vagy mi a f****sz?! Ez kérdés neked? Akkor a válaszom nem! Határozottan nem! Hány nem is van már? Számold csak össze. Azt a kérdést lehet kérdésnek nevezni, aminek ismered a részleteit, hogy válaszolhass rá! Ez nem kérdés, csak valami kétségbe esett ember segélykiáltása, hogy megerősítsék a hülyeségeit, a jósoknak meg mittudomén kinek azt mondják neked, amit hallani akarsz. Ki pontozgatja le a válaszokat leszarom! Ennyi öröme legyen az életben. :D
~#10-es még elmegy, a többiek unatkozó nyomorékok?
Ha valóban elhiszed és valóban akarod, hogy visszajöjjön, vissza fog jönni, de ne görcsölj rá. Tedd meg felé, amit úgy érzel meg kell tenned és bízz...Ilyen távú, már házassággal is megspékelt kapcsolatba belefér, hogy még reményeid legyenek. Amibe beleéled magad, az következik be.
"~#10-es még elmegy, a többiek unatkozó nyomorékok?"
Milyen naiv, azt hitted felpontozunk, ha benyalizol? Ez nem olyan oldal, itt mindenki színvak, csak a pirosat tudják megkülönböztetni, épp ezért csak úgy "megszokásból" aztat nyomják orrba-szájba. Én személy szerint feljelentettelek, mert megsérted az érzéseinket... ha vannak olyanok? xD Nem csak rajta múlik, ki tudja mit csinált szegénnyel, hogy elköltözött. Lehet verte vagy mittudomén.
Vissza fog menni hozzàd.
Mert ott felejtette a piros serpenyőjét.
Mindíg így megy ez.
Tudom, hogy milyen érzés, amikor valaki kapaszkodni akar az utolsó szalmaszálba is. Ilyenkor képesek vagyunk magunknak bemagyarázni sok mindent még akkor is, ha teljesen az ellenkezője látszik megvalósulni.
Szerintem vannak olyan emberek, akik képesek a jövőbe látni, az viszont más kérdés, hogy egy ilyen ember mennyire tiszta csatorna, vagyis átlagban mennyiszer hibázik és mennyiszer nem. Olyan ember nincs, aki ne tévedne. Azt érdemes tudnod, ha rá is találtál egy megbízható jósra, hogy amikor valaki a jövőbe tekint be, akkor igazából csak a lehetséges történések egy részét látja. Úgy képzeld ezt el, mintha lenne előtted száz vagy ezer cérna kifeszítve, egy -egy cérna egy -egy lehetőséget illetve döntést szimbolizál és ebből a sok cérnából a jós csak néhányat lát. Ebből a néhányból választja ki azt, amit a legigazabbnak érzékel és ezt adja át. Naponta ezer meg ezer döntést hozunk, így teljes biztonsággal szerintem senki sem képes megmondani azt, hogy hogy fog történni a dolog. Emellé ott vannak a feleséged döntései is, amelyekre csak kevés ráhatásod van.
Arra kíváncsi vagyok, hogy az asztrológus hogyan mondott jövendőt, tudtommal az asztrológia lehetőséget ad arra, hogy két ember összeillőségét vizsgálja, de a jövőt szerintem nem mutatja meg.
Sajnállak nagyon! Voltam hasonló helyzetben, rájöttem, nem bízhatok a nőkben! Úgy ott hagy, hogy a legkisebb lelkiismeret furdalása sem lesz!
Szerintem mondj le a feleségedről! Ez rohadt nehéz, de meg kell tenned, ha az eszedre hallgatsz!
A másik út az öngyilkosság. Szerintem ne ezt válaszd!
Kár, hogy csak rossz dolgokat mondhatok!
Az Isten áldjon meg minden esetre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!