Hova lettek a 2012-ben vége lesz a világnak hívők?
Figyelt kérdés
Számukra vége lett a világnak?2018. nov. 1. 21:45
11/14 anonim válasza:
Köszönik szépen, megvannak és jól vannak!
Szellemi és lelki erőfeszítéseikkel megakadályozták, hogy az általuk megjelölt időpontban vége legyen a világnak.
Most köszönetet várva azon dolgoznak, hogy minnél későbbre tolják ki a vég időpontját.
12/14 anonim válasza:
Én is meglepődtem, mert sokkal nagyobb hisztit vártam.
Aztán az égvilágon semmi nem történt.
Mondjuk egyik se vonult ki az utcára igét hirdetni, az egyik se osztotta addig szét a vagyonát, semmi.
Látszik, hogy nem is hittek benne igazán.
Igaz, ez nehéz is, ha évente 2 világvége is van, mint akkoriban.
13/14 anonim válasza:
Nekem talán a végtelenségig van a naptáram, vagy csak nagyon sokáig. (2120-ig mentem el).
Megnyugodtam :)
14/14 anonim válasza:
Azért nem volt csak világvége mert a reptilián flotta a nibiru felszínére zuhant mely ez után belement a nullsíkba. Ott nincs áram ezért nem tudják beindítani az űrhajóikat és egész 2015-ig ott voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!